Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Sep 11, 2012

On My Way =)

 Sebenarnya tak boleh cite lagi, Qery mawahhh nanti. Haha! Tapi lantakkan. Tapi aku saja la nak tayang dulu =)

Maybe if dah siap akan dibuat satu entry pasal ni ye. Korang boleh tengok gambar je.




Venue : Jusco Cheras Selatan. Heheee

Keluarkan duit sebab dalam purse tinggal 3 ringgit kot.

Sibuk abang ko nak jugak dia selitkan kasut dia tu. Nyampahsss

Depan bilik persalinan. Qery tengah try seluar aku pulak snap gambar. Suar kerja dah habis. Takde la habis. Tapi sibuk nak yang baru. Die jeles aku asik ada baju baru je. Ok fioneeee terus beli 3 helai suar baru.

 Paksa Jemah dengan KakCik pakai. Kakcik terus order. Haha! Dia suka sangat.


Jemah pakai warna yang sama macam aku pakai. Ada je warna pink dengan hitam. Tapi sebab nak matching dengan baju dia. So dia pakai jugak warna coklat.

Sehari lepas kejadian. Ceera update kat status faceboook dia. Terasa disisihkan lettew, hahaha!




Lawok je pompuan ni. Aku buat skirt tu semua size aku. Jadi nak bagi dia size tu memang tak la kan. Cepat sikit kurus okey. Sebulan ngam-ngam harus pusat 26. Kalau tak sila salahkan bantal panas ittew. Hahaha! Kbye!

19 comments:

Siti (Butik Fatma) said...

wah xsabar ye nak tengok...
cepatle update
banyak kn size tau.maklum la lepas raya badan dah mengembang^_^

Zanira Noh said...

Atam ukur hari ni, sudah 30 okey. Sila kagumsssssss....

farra8979 said...

alahai, kurus2 sumenya... tapi series skirt memang cantik... ^^

muncitzzz =) said...

lawa..

Azalina M.Salleh said...

sepet wat sendiri ker...wah kagum nya... buat la saiz lain juga.. hehehe

aishah jamrek said...

cantik sangat skirt tu..update cepat ye

sepet a.k.a zack_u said...

Siti (Butik Fatma) : hehe! nanti otw ye. =)

Zanira Noh : Wahhhh! Hebat okey, ada tahan napas tak? Jap eh kurang 3inci? Sehari 3 inci, macam tu tinggi 2 hari lagi je dapat la saiz 26 kan. kahkahkah!

farra8979 : tahan napas tu..huhu!

muncitzzz : TQ =)

sepet a.k.a zack_u said...

Azalina M.Salleh : Kagum kan, hahaha! yang tu costume made.

aishah jamrek : Ok nanti saya update bila dah launching k =)

Zanira Noh said...

Motip letak nama penuh ku, coi coi coi....

sepet a.k.a zack_u said...

Ataaaaaam : Hahahaha! Kita copy paste okey. Macam formal sikit kan...kuikui!

karl.nuur said...

dress u lawa sgt...beli kt mane?

sharifah rosidah said...

Hahaha patut lah ceera sentap, skirt tu cantik sangat. Kesian dia tak apa habis pantang nanti boleh diet gila2 punya.

gurlz.sinderella said...

cantik la skirt tu...ritu ada tserempak dgn sepet and qery kat jusco malu nak tegur :)

ita citot said...

cantek! tak sabar... tak sabar... tak sabar... tak sabar.... tak sabar.... (@_@)

sila menyegerakannya pun skirt ituinye atoi!

sepet a.k.a zack_u said...

karl.nuur : Nanti saya gtau beli katne eh =)

sharifah rosidah : Dia cepat kurus aunty, semata-mata nak skirt kan, haha!

gurlz.sinderella : Ait, nampak katne? hehe!

ita citot : Hehe! Sabar ye =P

karl.nuur said...

ok je sepet.. ;) hehe...

gurlz.sinderella said...

mana lagi wahai duta jj cheras selatan :)

gurlz.sinderella said...

mana lagi ofkoz la jj cheras selatan..zack u kan duta jj :)

gurlz.sinderella said...

mana lagi wahai duta jj cheras selatan :)