Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Sep 13, 2012

Email Pengiklanan

Ada la beberapa email untuk pengiklanan. Aku ada baca. Cuma aku tak reply lagi. Aku memilih sikit untuk iklan ni. Buat masa ni aku belum tengok lagi link website korang tu. Malam sikit aku tengok and reply semua email tu ye. *takde la banyak sangat emailnya, bunyi je macam banyak, huhu*

Untuk statistik boleh refer SINI

Jangan marah sebab aku reply lambat ye. Aku memang siput. Tapi Insyaallah akan aku reply malam ni semua. Kalau di tunggu esok, memang langsung lupa.

Korang boleh email kat sepetsshop@gmail.com atau zack_uhana@yahoo.com

Sukati la korang nak email kat mana satu. Dua-dua aku baca. Ok? Ciaossssss!

*update cepat-cepat tanpa sebab yang kukuh*

No comments: