Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Sep 27, 2012

TQ Myra =)

Aku tak kenal pun Myra ni, semalam baru nak kenal, haha! Itu pun sebab semalam dia suruh bukak blog dia, sekali aku tengok ada header ni, halamak...sweet sangat. harus letak lepas kawin nanti. *bila la tu ye,huhu*


Siap tak malu request nak yang gambar solo. Amboi engkau..hahaha! Tak sangka Myra ni nak melayan pulak kan. Aku kan tak pandai buat header. Serius tak reti. Lepas tu Myra bagi gambar ni. siap email. Oh time kasih tau..


Sweet betul la. Terharu aku. Korang agak-agak aku nak letak yang mana untuk header aku??

12 comments:

Tentang Kita said...

dua-dua cool jer...comel

mummy alisha said...

yang dengan qery la.. sweet couple.. haha...

Hanna said...

Sweet nyee =))

Hanna said...

comel nyee =)

kUyacUmi said...

yang sorang...baru boleh feeling solo habis...(statement yg boleh buatkan qery mengamok!!!!)

Puan Simply Syeeda said...

Wah sweet. Camne nk wat header comel cmtu?

Nuratikah Abd Rahim said...

yg kedua, sbb nmpk beno blogger berjaya tgh sibuk update. :)

Eka_Amin said...

Both iz nice.. heh

sharifah rosidah said...

Letak header awak dengan qery tulah, sweet je.

meera said...

Yg kedua kot.. Nmpk kerajinan sdg menghapdet blog..

Mira Adzlia said...

ala..letak la header yg atas tu.suweeet mcm gula-gula kapas.hihi

sepet a.k.a zack_u said...

Kepada semua , hehe! Saya pilih yang no 2 tu. Nanti letak yang pertama tu orang ingat saya dah kawin, acane? jatuh la market yang tinggal sikit ni ken..hehehe! =)