Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Sep 24, 2012

Dah pakai dua kali pun =)

Aku sebenarnya serba salah nak buat tutorial shawl ke tak. Tengokla bila senang yeah. Sebab aku ni tak reti sikit bab-bab ambik video. Lepas tu nak edit ke apa. Kalau gambar guwa tau la edit. Haaaaaa!! Atau aku amik gambar tunjuk step je. Aci kan???? Ok akan dipertimbangkan. Video ni leceh la. Korang nak tunggu video memang lepas kawin. Takpe tutorial shawl bergambar tu aku akan buat secepat mungkin. Tengok kepada kerajinan. Kesian pulak korang nak try pakai shawl macam ni kan. Serius korang pakai macam aku pakai ni, memang hidup korang bahagia, hahaha! Sebab senang gila macam masak sayur. *motif nak cakap kau reti masak sayur?*

Beberapa hari lepas aku keluar, makan MacD, motif keluar nak makan MacD? Sebab nak snap gambar baju baru. Tu je. Baju ni dari Pretty Chase. Aku dah pernah pakai sekali. Tapi lupa nak snap gambar full. So pakai lagi sekali, paksa Qery snap. Dalam MacD je pun. Agaknya mesti staff MacD meluat tengok. Nasib korang la.


Baju ni dari sisi. Baju ni kembang sebenarnya, tapi aku letak belt dia jadi tak kembang. Kalau tak nak pakai belt pun nice je. Kejap aku copy gambar kat Pretty Chase tu.


Cantikkan????? Baju ni untuk raya sebenarnya. Aku pakai time raya. Punyala best snagat pakai sampai lupa nak amik gambar. Dush!! Jadi pakai lagi sekali la kite. Dan mungkin akan pakai lagi banyak-banyak kali. Hehe!


Asik dari tepi je Qery ni amik gambar aku, atau aku yang nak nampak slim sikit jadi posing gitu?? Hahaha!
 

Tak malu betul amik gambar kat sini. Fedulik apa. Yang penting baju ni memang cantik. Aku suka.Lengan dia panjang aku tak payah pakai inner ke apa. Banyak lagi baju lengan-lengan panjang kat Pretty Chase, korang boleh tengok sana yeah


Makan ayam, sebab aku tak suke sangat burger. Makan sesekali ok la. Tapi selalu kalau kat MacD mesti makan ayam goreng, takpun bubur ayam. Huhu!


Oh sopannya aku. Nampak sangat berpura-pura. Makan ayam macam nak makan nasi. Village sungguh.


Abang kenapa? Demam??

Tiap kali nak snap gambar Qery dia mesti akan buat style pelik-pelik, kalau style gagah perkasa takpe. Ini gaya budak baru nak up. Apakah?? Suka kutuk boifren sendiri, hahaha!

Qery cakap dengan aku

Q : Kite seganla keluar dengan kamu
S : Kenapa?
Q : Baju kamu cantik sangat, baju kita tshirt je
S : Belila kat Pretty Chase
Q : Ada baju laki ke?
S : Takde
Q : Habistu suruh kita beli buat apa
S : Beli untuk kita

*sambil buat muka tak bersalah*

13 comments:

mummy alisha said...

sepet.. sila jual shawl.. hehe...

nalsweet said...

hahaha..comella baju tu dik..
korang pun kapel yang comel..
kawen cepat..mesti lagi comel..

pastu dapat anak mesti comel..
jadila korang keluarga comel..hihihihi..

tapi betul..memang comel! ;)

farra8979 said...

cantik la baju2 kat pretty chase. klu ada saiz besar, confirm beli jugak.. ^^

@YUNID@TI said...

cumelnye die pakai baju tu...

sepet a.k.a zack_u said...

mummy alisha : erk? Jual shawl? Insyaallah, hehe! Ada rezeki saya jual shawl eh. =)

sepet a.k.a zack_u said...

nalsweet : Banyaknya comel kak. hahaha! Akak pun comel, ayat pun comel je. =P

farra8979 : Ada yang baju stretchable tau..boleh muat tu, hehe!

@YUNID@TI : Sebab baju tu cumel. kalau orang nya so so so je. =P

mummy alisha said...

cantik la shawl adik pakai tu.. susah cari la kat sini..

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

gebusssssssss nya kulit sepet....
takyah susah payah nak tenyeh compact powder ke hapa....

ye baju tu nice!
nanti aku pi jenguk pretty chase!

sepet a.k.a zack_u said...

mummy alisha : Akak tinggal mana? kalau ada saya jual kat blog yeah, hehe!

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara : Tak gebu pun, ini namanya malas nak pakai bedak kompek, huhu!

mummy alisha said...

alaaa... akak tinggal perlis jauh di hujung dunia nih... jual la.. akak first beli.. nak warna purple.. hehe...

sharifah rosidah said...

Baju cantik
Kekasih pun handsome
Sepadan lah kamu berdua
So sila jangan berdengki antara satu sama lain ya.

Riena Haiqal said...

hahahahahah.. algi sentap ye Qery.. (^_^) hahahahahaha

izzie izzam said...

klaka lah akk nih .. hahaha! suke2 .. izie nih silent reader kak sepet tau .. bru nih nak komen .. hukhuk .. eyh Mcd tuh pernah pegi lah .. erm ntah2 time korang dating .. tpi tak jmpe pulak .. ekekeke :P btw kak sepet n qery comel sngat :D ngee