Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Sep 25, 2012

Celcom - Watchuwant! HARI NI SAHAJA!!

Sticky Mode for 24hours : Entry baru di bawah

Seriusly, aku cite ni untuk HARINI AJEEEEE! Jadi korang pelanggan Celcom cepat fokus kat apa yang aku nak cite ni.


Korang pernah dengar Celcom Watchuwant kan. Yang aku cite-cite dari awal bulan ni, korang boleh refer link ni -- Celcom Watchuwant

Apa yang HARINI JE?? Pernah dengan PIMP MY RIDE????


Tak pernah dengar?? Meh aku terangkan. Korang ada kenderaan kan. Dan korang rasa nak upgrade kenderaan korang tu. Atau kenderaan yang korang pakai tu dah lama, korang malu. Nak beli baru tapi bos tak naikkan gaji, *tak mampu la*. Inilah PELUANG KEEMASAN korang. Celcom akan ambil kenderaan korang dan PIMP YOUR RIDE dengan meng-makeover-kan kenderaan korang tu.

Syurgaaa kan, hahaha! Tak payah susah-susah kumpul duit. Selama ni korang malu nak bawak kereta gi opis, parking kereta pun jauh-jauh supaya takde orang tau. Lepas ni kalau rezeki korang, boleh la korang parking depan opis *over sudah* dengan penuh bangga.

Lepas tu, kalau korang terpilih, korang jugak berpeluang keluar dalam 'Pimp My Ride'. Gila kau..best punye! Tetiba menjadi bintang kat MTV kan, glemer satu kampung. Huhu! Lagipun "Pimp My Ride" ni adalah versi yang pertama kat Asia. Heibat kan.. Bayangkan korang memandu banyak lampu disuluh ke arah korang, kompom setahun balik kampung sambil hidung kembang kuncup.

Jadi apa lagi, ambil pick korang sekarang!


Tak kisah la korang suka berbual, ber-sms, atau melayari internet, korang boleh dapatkan Watchuwant dengan memilih mana-mana pek yang ditawarkan hanya untuk korang sahaja.

 

Cepat dial *128# untuk dapatkan Watchuwant


 
 Macam mana nak buat Sepet? Ambik fon korang, tekan *128#, lepas tu tekan 'call'. Dan korang dah boleh nampak korang punya Watchuwant!

Again,

Langkah 1: Dail * 128 # untuk mengakses menu Whatchuwant

Langkah 2: Pilih Pek Whatchuwant bagi tawaran istimewa. Tekan 1 dan hantar.

Untuk keterangan lebih lanjut, korang boleh ke website www.xpax.com.my 
atau korang boleh Like facebook Xpax kat www..facebook.com/Xpaxfb

Jangan lepaskan peluang okey, HARINI SAJA!! CEPAT PELUANG UNTUK PIMP YOUR RIDE!!
call *128# SEKARANG!

No comments: