Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Jan 31, 2013

Not For SALE!! =)

Sejak PROMOSI MYRACLES BEAUTY kan. Kemain lagi semua orang beli. Huhu! Abis stok bekas sabun aku. Kelam kabut suruh Qery beli. Kena marah sikit dengan Qery sebab selalu bagitau dia last minit. Hehe!

Eksekiusme, mana la iolls tau kan MB nak jalan sebegitu laju sekali. Tengok2 masa nak bungkus. OMG! Habis pulek bekas sabun ni. Terus mengadu kat Qery sambil kikis2 kuku. Tatut nak pandang wajah Qery yang bengis ittew, haha!

Sekarang ni kan. Qery suka bizi je. *tetiba mengadu kat korang ken* haha! Motif.. nampak sangat tak cukup kasih sayang ni. Iyela. Ko bayangkan. Memang la aku pun bizi *mata ke atas* Tapi Qery lagi bizi. Start sekolah sampai habis. Pukul 2 kadang2 ada meeting, kadang2 ada koko. stay sekolah sampai pukul 4. Lepas tu ambik aku untuk pos barang2. Lepas tu hantar aku balik, pukul 5.30 ada training bola kat sekolah. Lepas tu malam ada badminton/bola/futsal. *kerut dahi tanda tak suka, tak suka tak suka tak suka, saja cakap banyak kali, sebab memang tak suka, hihi* Aku kena ikut gi pos, sebab dia tak tau mana aku kelip kertas prabayar, mana yang nak kena bayar. 

Sebenarnya aku sengaja konfiuskan Qery, hahaha! Sebab aku nak ikut pergi pos. Lalalala~~

Pastu masa nak gi pos, kompom dia akan tanya, mana prabayar, mana nak bayar. Lepas tu aku akan membebel 'berapa kali nak bagitau, belah kanan ni prabayar, belah kiri kena bayar' padahal every time pun aku akan tukar kelip tu kiri kanan, kahkahkah! Biarkan dia. Berani tak nak bawak aku gi pos barang. ^_^

Semalam lepas pos barang, terus gi cari bekas sabun. Dah la lapar tak makan seharian. Tapi takpe, demi bekas sabun untuk customer, aku sanggup dapat gastrik. *terharu tak? ke aku je yang terharu sorang2 ni? haha!*

 Maafla sebelum ni bagi bekas sabun yang biasa-biasa, sebab kan. Kat tempat aku selalau beli tu stok dia dah habis. Kat situ je pun yang comel. Beli yang biasa2 je asalkan ada. Tapi sekarang, dah ada yang homeii!!


 Comei ke tidok??


Sapa beli sekarang, aku akan bagi yang love love tu dulu, dah habis love love baru bagi yang lain. So sapa nak love, sila beli MB cepat, sapa lambat dapat bekas yang petak2 je. Hihi!

Pastukan, tengah syok-syok beli bekas sabun. Sekali nampak lunch box ni. Alahai. Comel gila. Tanpa berfikir panjang, aku dengan Qery terus ambik, haha! Qery dia lagi gila kalau nampak benda2 comel ni.

 

Yang ni, aku ingat nak bagi kepada top 5 agen treenea. Haritu dah janji, sapa sales banyak, akan ku berikan something.


Geram! Takpe, ada rezeki lebih, mari kita kongsi bersama-sama ye. Mana tau aku nak buat free gift teka dan menang ke. Boleh la bagi korang. =P


Kemain banyak aku beli, haha! Nafsu semua ni.


Korang bagitau aku macam mana aku nak tahan nafsu beli. 


Kalau ada anak kecik gi sekolah kan, boleh la bawakkan bekal. Bawah sekali nugget, atas dia  ayam goreng, atas sekali salad.


Ini sangat comel! 2 tingkat tau. Kalau ko nak bawak bekal mihun kan, memang cun la lunch box ni, sebab dia provide chopstick dalam tu. Nak bawak sushi ke, mihun ke, best best best!


Kepada semua agen, sila bekerja keras ye. Walaupun free gift ni tak seberapa, tapi ianya free. Hehe!

Pastukan aku ada beli beg ni, tak tau nak buat apa. Nak jual ke nak bagi free je kat orang. Ke nak bagi dealer, ke nak bagi agen, ke nak bagi customer. Tengok macam mana.


Beg inilah yang mengkonpiuskan aku buat masa sekarang.

Untuk barang2 Felinna. Sori tau Vitamin C dah habis. Kalau nak beli Losyen 2 biji, baru dapat free gift. macam kat bawah ni.

 

Comel kan =P 


Ini semua phoyoooo free.

Rezeki kite kongsi bersama, walaupun tak seberapa.Harap korang suka ye.

Ok sapa pengomen pertama, dan pengomen yang 30 akan dapat free gift. Bagi sekali warna kegemaran. Dan email. 

Bye!!

Felinna Losyen : RM75 Free psotage (Beli 2 dapat free gift)
Myracles Beauty : Rm156 termasuk pos (PROMO) (termasuk bekas sabun)
Vcoa : RM45 termasuk postage (Beli 2 ke atas Free postage, harga asal RM40)

sms/wassap/email Sepet
012-2678-134
sepetsshop@gmail.com

98 comments:

Arai@Nana said...

nak!!

Shima Mazlan said...

wahhhh .. bukan men ehh ko .. aku suka sume kaler .. hihihihih

Shima Mazlan said...

alamak .. lupe bg email ..

shima_pnk@yahoo.com

Wanie Warniee said...

macam2 free hihihi

AIN said...

hye sepet..kite suke warna pink..
tQ

fiqkbe said...

wah baik nyer awak nk share2 hadiah. kalau ada rezeki fiq, fiq nk kaler oren ;D

semoga terus sukses ye sis :)


me02082@gmail.com

fishah said...

nak nak

cik ara said...

huyoo .. goodluck kaka sepet .. ngee ! semoga bertambah berjaya , amin ... nak join bisness :)

MaDaM LiEzA said...

Seronok tgk bisnes dah makin maju... duk usha nak pakai yang mana.. psl skrg kulit takde masalah tapi tona warna dan sunburn susah ilang walaupun dah sebulan lebih...

****hu hu bangga nye jadi pengomen pertama.....

junida said...

best2,nak merah kalau ada rezeki kih3

Cik Muda said...

Morning ...
untungla spe yang menang tuh..hihihi~

feveret kaler? Hmmm sy ske kuning. email: akaiko.sae@gmail.com

ehh ke kaler faveret sepet? Kuning gak kan thn ni..huhu~

zarifahmr said...

saya suka pink ! teehehehehe

Amalina Ali said...

cool. semua cantik! :)

kita suka color merah. ^^
lullabbyz@yahoo.com

junida said...

wah bestnya...warna warni...ada rezeki nak merah....kih3

Mimi Sharif said...

Harap2 sy pengomen yg ke30
Sy suka warna fefel

ceritera-chinta said...

comel bekas2 tu.....nk free boleh?hahhah

nAdila said...

semua comel-comel, nak jugak :)

Udez said...

homeiii homeiii sangat free gift! pengomen pertama mmg xkan dapat pnye (hot stuff katekan..hehe)sobs sobs..

I like orangeeeeeeee..hahaha

Dini said...

saya nakkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Dini said...
This comment has been removed by a blog administrator.
KOLEKSI QALESYA NUR said...

Saya suka TURQUOISE :)

KOLEKSI QALESYA NUR said...
This comment has been removed by a blog administrator.
ronna said...

nak komen apa tuk dpt free gift tu? hahahaha.. nih pun kira komen gak kan..kan..kan.. :p

ceriteracurhat said...

cumelll...huhuhuhuu :D

Cik Cammy Lia said...

perghh banyaknye sepet.untung ler sape yg dpt..mmg comel2 pon bekas tu...kat mn beli? hehe

mami said...

sepet...mangkuk tingkat yang nak bawak bekal ke sekolah tu parah gak...jenuh nak mengisinya....
kalau ada rezeki lah...suka kaler biru tuh...hehehehe... alidabdul@yahoo.com

afieadanan said...

eee, comel sangatttttt2! hik3! :)

sHUe said...

Hhehehhe,..comel2 semua brg k.sepet,..sy org first ke nie,..:)

saya suke wane biru,..
nurulshue@yahoo.com

BetiZaini said...

alalaaaaa nakkkkk comelllnye lunch box tu...boleh bg baby bwk rmh pengasuhhhh :)

afieadanan said...

eee, comel sangatttttt2!! hik3! :)

Sipocahontas said...

comelnye lunch box katon warna hijauuu tuhh.kalo de msti hari2 rasa nk bekal g oficc.hiuhiuhiu..

btw, baikknyeee cik sepet bg free gift :)

nojie_sipocahontas@yahoo.com

Mix Box said...

sepetttt :)

Ana said...

Salam sepet..saye suke warna pink!hehe
azlianaothman@gmail.com

cokelat said...

nak3... myamoshie89@gmail.com...pink...

Sipocahontas said...

comelnyee lunch box katon warna hijauuu tuhh..kalo dpt mst rase cam hari2 nk bwk bekal g oficc.hiuhiuhiu..

btw, baikknyee cik sepet bg free gift :)

nojie_sipocahontas@yahoo.com

faTmadesign said...

sepettt.....
entry kali ni very merambangkan mata..
nak try nasib la.kita suka warna hijoo(hijau)

designfatma@gmail.com

Nina Zee said...

sukeeee...nak jugak sepet...
I loike RED

emma said...

comeynya........beg2 dgn bekas2 tu
warna biru cantik
hee

Nur Liyana said...

OMG! homei sgt!

nur said...

cantiknye.............. comel2 plak tuh...

Nur farahiza said...

banyaknye kak , suke suke , ok nak biru , hahahah , harap ade luck kali nie ,

fara.libra@yahoo.com

Felis Domestica said...

waaaa.... seronoknya..... cantik-cantik plak tu..sayer ada beli Felinna Losyen....dah habis, nak beli lagi bebanyak sbb nak free give,,

cayalah sepet.

Felis

hilly said...

semua free giftnya comel-comel belaka :) wrna kegemaran saya: hijau

email: hilly_ain@yahoo.com

Felis Domestica said...

waaaa..... bestnyer.... baynak nyer... comel-comel plak tu.

sayer beli Felinna Losyen, dah habis. nak beli bebanyak buat stok, selain berkesan sbb nak free give cecomel.....

cayok cepet. murah rezeki lagi lepas ni

norhafizah said...
This comment has been removed by a blog administrator.
norhafizah said...

suka suka dapat hadiah tak nie?

ahaks comel2 set lunch itu....hihihihi

ibuhebat said...

amboi, ni dah boleh buat jualan bekas sabun dll. ;p

the-nnnana said...

hai hai hai.

saya suke ijooooooo...hehe

the-nnnana

Dee-Anna said...

saya nak! saya nak! nak jugak yg comey2 yg free tuu...suka warna biru..boleh? ^_^ orange_nblue@yahoo.com

WaniEber said...

sepet,nak kaler oren..
pls pls pls..

hazwanieberhim@yahoo.com

Cinderella76 said...

Wahhhh...nak..nak...kiter nak....hehe

Ehhhh...lupe nk bagi salam.....

Assalamualaikum cik sepet yg goges dan comey....secomey free gift yg nk bagi kat kier tu...ahak...ahak...

Cinderella76 said...
This comment has been removed by a blog administrator.
ZulaikhaZulkifli said...

Beli kt mane ni comel2 nye..tanak bg free pn xpe kite g bli sndri..tp plis,gtau la kt mane tmpatnye..*sob3,lap ingus:~(
warna oren
zekzulkifli@gmail.com
(ceh ade hati nk dpt free jgk nih)hehee

dhea hashim said...

wowww.. cntik gle bekas mkn tu.. jeles kte.. hehe

Syahiedaazizi said...

wahh .. bestnye :)

Syahiedaazizi said...
This comment has been removed by a blog administrator.
mira nasir said...

comelnyaa!! beli kt mana ni?

intan syafiqah said...

Saya dah oder MB semalam..oyehh..!! Hihi
saya suka pink..!! Hope dapat casing kaler pink..hihi

pinkyladyR_sizuka@yahoo.com

mira said...

comelnyaaaa! beli kt mana ni?

Love Me Plz said...

agk2 dapat free x?? hihi
kite ske wane pink..alololo comel sgt* tgn dibahu.. haha
illykhalil@yahoo.com.my

intan syafiqah said...

Saya dah order MB semalam..oyehh..!! Hope dpt case kaler pink sbb saya suka kaler pink..hihi

pinkyladyR_sizuka@yahoo.com

mar kamis said...

pengomen pertamakah saya?

Izzati Asyraf said...

murah rezeki sepet...minat kaler merah hitam..eh!

Nurulnaasiha Munawir said...

nak freebies. red. nurulnaasiha@yahoo.com

mar kamis said...

pengomen pertamakah saya?

kak yong said...

sepet nak warna hijau yg katak tu..eh ,betul ke nak bagi ni??nakkkk ni email saya afdaie87@gmail.com

makcik gojes said...

Ehem. comel.. nak boleh..?=p

makcik gojes said...

comel2.. nak boleh?..=p

Lady D'yot said...

nak free gak! biru..tp rasa cm dh terlambat..huk huk

Nurulfatin Abdullah said...

saye komen! hihihi. nak pink ! ;p
fatynx@gmail.com ;)

rozana ghazali said...

cantiknya bekas2 sabun 2...hehehhee

Duniaku86 said...

comelnya keroppy colour hijau tu.huhu

rozana ghazali said...

cantinya bekas2 sabun 2...hehehhe

Siti Fatimah said...

Try. Merah. Sitilemon2@gmail.com

ShaFIha said...

bekas makanan tu cantik betol..
kalu anak bawak gi umah BS mmg berbaloi baloi

Sarah Arupin said...

comel giler luch box

p/s: i suka warna merah :)

Sarah Arupin said...

comel giler luch box

p/s: i suka warna merah :)

ayu said...

comeynyer bekas sabun tu.... :))

ayu said...

comeynyer bekas sabun tu.. :))

ayu said...

comeynyer bekas sabun tu.. :))

ayu said...

comeynyer bekas sabun tu.. :))

Zurina Hj.Zainal said...

yeay!!!! pengomen pertama....nak color PINK..:)

Zurina Hj.Zainal said...

lupa lak nk letak emai.....hehehehe...

amoicunmay4@yahoo.com

ansorullah said...

wahhh, so comelsss..hehe...
bekas makanan tu yang paling best.. boleh isi bekal. :)

warna kegemaran... hitam n merah.heee

emel : syuhadaomar@gmail.com

wassalam :D

nina mohammad said...

yeayy..bet im the first ! geggee..nak wane purpleeee

imah_zulkipli said...

Saya pertama!!!nak, bekas mknn tu, warna feveret pink..email sf_fatimah@yahoo.com..tq

afieadanan said...

Kite dah komen awal td tp lupe nk letak email..hik3...
afiqahadanan10@gmail.com. Kite suke merahhh!

afieadanan said...
This comment has been removed by the author.
cokelat said...

cutenyer...

Xilla Chinta said...

rase mcm nie jer yg pertama :

Arai@Nana said...
nak!!

January 31, 2013 at 9:05 AM

tahniah
wakil sepet jd juri =p

Arai@Nana said...

yeay!!sy yg pertama kan kan..tp lupe nk bgtau warna kegemaran & email..aci x bagi skang..hehe..ai nak kaler biru..email cavenaghi_83@yahoo.com.. tq sepet =))

Cik Puan Ac said...

Wahahaha...banyak free gift wuhuhuhu....yeahh pada agent agent ke customer nak cod boleh dapat dari saya... 0196697500. Cod area seri kembangan, equine, seri serdang, upm, cyberjaya, putrajaya, puchong

Cik Puan Ac said...

Wahahaha...banyak free gift wuhuhuhu....yeahh pada agent agent ke customer nak cod boleh dapat dari saya... 0196697500. Cod area seri kembangan, equine, seri serdang, upm, cyberjaya, putrajaya, puchong

cik chinta said...

rs mcm tlps suda..hihi

cokelat said...

comelll...!!!

sharifah rosidah said...

Masyaallah banyak nya cik zu..ni mesti kes tak tahan nafsu.....semua nampak semua pun suka kan.

Suka betul aunty dengan semangat berniaga kamu dan Qery.

ohsemm friends ^^ said...

smoge murah rezeki;)
suke biru turqoise!! | qiladiniaz@ymail.com

"CT CoMeL" said...

semoga cik sepet sentiase dirahmati dan dimurahkan rezki selalu....
akak seronok beli barang2 online dekat sini...dari handbeg sampailah ke felina...paling seronok cik sepet akan reply siap dengan lawak jenaka...tak sombong macam peniaga online yg lain...teruskan perjuangan dan jangan cepat putus asa...susah2 dahulu senang2 kemudian..All the best to u...