Followers

nuffnang

Nov 6, 2012

Felinna Inchloss By Sepet. Nak kurus tapi takut makan pil. Aku boleh selesaikan masalah itu.

Cea. Punyalah konfiden masa nak buat entry ni. Kepada yang dah kurus, kalau nak baca pun boleh. Mana tau hasben ko sedikit gemss ke kan. Atau yang lelaki yang isterinya gems jugak. Hihi! Tapi entry ni aku fokus kepada :

1. Orang yang berisi secara keseluruhan (1 badan la senang cite)
2. Berisi kat certain part sahaja (pipi, perut, peha, lengan, double chin person)
3. Orang yang baru lepas melahirkan anak
4. Orang yang dah lepas pantang pun still tak boleh turunkan badan
5. Orang yang ada selulit (tak kira baru atau lama)

Gambar tak ada kena mengena. Sekadar hiasan. =P

Okey, sapa-sapa yang termasuk dalam kategori di atas sila baca sampai habis jika mendambakan bentuk badan yang kurus tanpa makan pil-pil diet. 

Aku paham korang takut makan pil diet. Takut side effect , takut memudaratkaan kesihataan semua kan. Baiklah. Korang tak perlu lagi ketakutan tahap menggigil *baiklah sangat over* sebab korang boleh beli satu produk ni, yang sekarang ni memang POPULAR dan ternyata effective.

Losyen Fellina Inchloss
Memperkenalkan FELLINA INCHLOSS *mata berkaca-kaca akibat terlalu excited, haha*

Pernah dengar? Pernah? Kalau pernah alhamdulillah. Kalau tak pernah takpe, aku bagitau k.

Fellina Inchloss ni (sebut inch - loss) sangatlahhhh istimewa dan unik. Kenapa Fellina Inchloss ni sangat mendapat sambutan??

1. Bau dia wangi. Tak macam krim pelangsing lain yang bau ala-ala minyak cap kapak itu, bau serai bagai. Jadi kalau korang nak sapu sebelum pergi pejabat pun boleh. Takde la malu dengan kawan sebelah. Tetiba pulak kawan tegur 'sapa pakai minyak cap kapak ni? Kuatnya bau' Oh sangat sentap. Dengan Fellina Inchloss ni korang tak payah malu-malu nak sapu. Sebab dia wangi macam pewangi. Dan dia tak terlalu panas. Orang kata panas-panas manjaaaa gituuu.

2. Diformulasikan dari bahan-bahan semulajadi yang SELAMAT untuk semua termasuk la yang menyusukan anak, yang gasrtik, dan wanita mengandung (syarat bagi wanita mengandung ni, korang jangan sapu kat perut, ofkos la dalam perut ada baby bukan lelemak okey, hihi. Dan jangan sapu kat belakang pinggang)

3. Dibacakan 30 juzuk al-quran di maahad tahfiz Bukit Mertajam, Pulau Pinang. Semoga lebih dirahmati dan memberi kesan sebagaimana diingini pengguna. (Maka, korang kena simpan di tempat yang sesuai lah. Jangan pulak kau langkah-langkah losyen ni k). lebih afdal masa korang sapu tu, baca selawat sekali.

4. Kalau korang on pil kurus. Boleh je sapu sama. Nak cepat nampak kesan kan.

5. Menghilangkan lemak-lemak (ofkos) dan selulit. Dan memperbaiki tekstur kulit badan supaya kulit nampak lebih sihat, anjal, dan berseri-seri.

6. Boleh sapu kat PIPI. Pipi sapa yang gemuk seperti aku, boleh sapu , sapa yang ada dagu lebih (haha) pun boleh sapu, tapi sapu nipisssssss je okey.

7. LELAKI juga boleh menggunakan losyen Fellina Inshloss ni.

See? Dagu dan pipi sudah kempis. Hehe!

Macam mana nak guna losyen Fellina Inchloss ni??
1. Picit secukupnya dan sapu pada bahagian yang memerlukan sambil buat urutan ringan *gerakan membulat* (pusingan arah ikut/lawan jam tak kisah) beberapa kali ataupun sampai meresap sepenuhnya ke dalam kulit. cukup 3 jari je masa urut tu. Sebab kalau pakai satu tapak tangan, aku khuatir losyen tu meresap kat tapak tangan korang bukan anggota badan yang korang nak tu. Okey??

2. Sapu 2 kali sehari. Lepas mandi dan sebelum tidur. Nak sapu lebih pun takpe. Atleast 2 kali sehari la ye.
SEBELUM SAPU SILA UKUR DULU. ESOK UKUR SEMULA.
Ukur, Sapu, Ukur, Sapu
Halal Ke? Boleh bawak solat? Dont worry, kat belakang botol ini ada cop halal. Dan Fellina Inchloss ni ada lulusan KKM.

Lepas korang dah dapat result macam yang korang nak kan tu. Korang boleh stop guna ye.
Harga
RM75 / RM80 (Sabah Sarawak)
Postage  NOW FREE POSTAGE!!
180ML sebotol

Siapa nak order boleh email detail kat aku.

Subject : Order Fellina Inchloss
Nama Penuh :
Alamat :
Jumlah : 
No Telefon : (Tujuan pengeposan)

Kalau line slow boleh sms/wassap

012-2678134

Ready Stok =)
Marilah kurus dengan selamat. Hehe!

7 comments:

fiqkbe said...

pergh siap dibacakan ayat quran lg. confirm berkesan ni ;D

sharifah rosidah said...

Wah promo siap bacakan ayat ayat suci ya....

Puan Nad said...

sepet, camne proses pembuangan tu ye? melalui peluh, ke atau sebaliknya?

Puan Nad said...

sepet, as salam. proses pembuangan camne yer? melalui peluh ke @ sebaliknya? thanks...

iza liza said...

sepet.. dekat kamu je ke yg boleh beli? tempat lain xde jual ke? sekadar nk tau, sama ade.. ade mcm kat watson ke, guardian ke.. huuu.. tq

chameonvschamella said...

dekat watson ke guadin ke takde ker ? dekat area perak , dekat teluk intan , plizzz ?

yatt harryati Haidil said...

kekawan boleh cuba juga info di blog saya ni ye...
http://sapukurusfoam.com/blog/