Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Jan 21, 2013

Instagram ada 6 gambar!! Wuhuuuu!!

Perihal IG tak habis2 kan, haha! Kepada yang takde IG, takpe lah mari kite berkogsi kegembiraan ini bersama ye *motif sangat gembiranyaaaa*

Aku dulu pun takde IG, handfon takde la sedih sangat, tapi ke-slow-an atau senang cite ke-tidak-up-to-date-tan nya telah membuatkan aku macam makcik2 tau. Makcik pun ada IG. Sentap. Haha! Selalu mesti aku lambat, orang lain dah beranak pinak dalam IG, aku baru hegeh-hegeh nak ada. Bajet sangat taknak menghamba abdikan diri dengan dunia internet. Amboi..haha!

Last-last, okey fine. Marilah kite download jugak. Aku ada IG ni sejak awal Dec 2012. Tapi first upload gambar 2.12.2012. Itupun serba salah orang ada follow, tapi aku takde gambar.. Jadi mula-mula gambar yang aku upload adalah gambar ini.

 
Tengah tunggu Qery try seluar, kat luar ada cermin kan.jadi marilah kite try and error macam mana la nak upload gambar ni. Mula2 rasa slow gila kot dia nak upload, mungkin line aku tak bagus. Lama okey, ada 10 minit kot..

 

Gambar ke-2. Masa ni baru beli sticker love love tu. Poyo gila konon2 girlish sangat. Yang ni beberapa hari selepas gambar first tu diupload. 
 

Gambar ni 12.12.2012

tengah tunggu Qery beli barang untuk sekolah dia. I is tak kuasa nak ikut dia masuk kedai *sebenarnya Qery yg tak bagi ikut sebab dia selalu cakap aku jalan slow* grrrr

 
 
Tarikh yang sama, 12.12.2012. Merajuk sebab Qery pegi kedai lama sangaaaat. Bosan tau..haha!


Gambar ni pulak setelah sebulan tak update IG, 14.1.2013. Haha! habis semua tanjat2 iolls ingat lagi macam mana nak upload. Sungguh kong ajo masing2. Masa ni tengah tunggu Qery pos barang.
 

Yang ni pulak gambar paling latest!! 20.1.2012. Tengah tunggu Qery main bola padang. Aku dalam kereta selama 2 jam. Terima kasih laaa kepada yang terlibat. Huhu! Nasib aku banyak kerja nak buat dalam kereta tu, kalau tak sumpah bosan melangut tak tau nak buat apa.

Wuhuuu!!

Akhirnyaaa!! 6 gambar berjaya di upload selama hampir 1 bulan setengah. Purata yang boleh dikira adalah 1 nisbah 8. Hehe! Tahniah Sepet, usaha lebih pasti berjaya!
^_^

Aku bukan nak menunjuk tau. Tapi kalau korang nak kata menunjuk pun, apa salahnya kan. Pedulik apa aku. Hehe! Aku beli note II ni minggu lepas tapi masa beli tu takde la excited pun. Jadi takde la rasa nak bgtau kat semua seperti 'hello i baru beli fon baru'. *mata ke atas sangat* Yang pasti, bila beli fon baru kena la puasa sebulan selepas ittew. Kahkahkah!

Ceera haritu datang rumah, aku tengah lepak dalam bilik meng-reply semua msg/wassap customer. Sekali dia masuk..

'HUYOOOOO!! NOTE II'

Dia keluar bilik kejap, pastu masuk balik bilik, terus berpura2 datang dekat dengan aku..

Sepet : Woi nak tangkap gambar fon kite nak update kat instagram la tu!
Ceera : Mana ada *sengih2*, atam nak amik gambar cadar ktilam kau je

Motif sangat nak snap gambar cadar tilam haku ken...

Seminit lepas tu, dapat notification dari IG.

'Ada orang tu dah beli note2 uols. Kalau update ig setahun sekali tak tahu lah. Hihihi.... @sepetnoh'


(__________________________________)

Cadar la sangat kan. Dah la  amik gambar depan2 tak nak ngaku, lepas tu tag nama aku. Motif sangat sangat sangat. Haha!

14 comments:

Irfa said...

akak pun makcik2,takde IG
eh!makcik2 pun ada IG la.hehe

ishy77 said...

memang hampeh..hahaha

NinaAz said...

Wahhhhh.. hp kita sama. Baju hp pun sama. Hikhik. Motif sgt aku ni. Nk jugak gtaw kt sepet. Kikiki

dya said...

mlm dya following awk iyer..from ms hazadoes

AkUFiZA™ said...

Yeay~
Sepet hebat ☺

AkUFiZA™ said...

Yeay~
Sepet hebat ☺

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

hahah :D give me 5 sepet!
akak ko ni pun baru create account IG...
baru ada 5-6 kpg gambar jugekk...
fedulikkks...
janji adooo...

PILOT LOVER said...

sis beli berape note 2 tu??? hehe mcm nk beli jgk lah....

Alfi Kasran said...

Note II!!I is jealous kak sepet,I is jealous T.T

Filla ~ Kasihs said...

HOIH note2, whatsapp tetap berzaman nk tunggu reply.. apakah ini semua sepet???? hahahah

Haryati Faizal said...

beli note II! beshnye!

tq sepet, hadiah dah dapat dah!
http://haryatifaizal.blogspot.com/2013/01/pemenang-teka-dan-menang-iii-blog-sepet.html

Xilla Chinta said...

kte xde IG, xske la tgkp2 pic pastu msuk ig =p
tp same la kte, kte p0n Note II gak..
tp kte punya 10 inci. puas kau amik pic & men game.. nyanyi dpn camera p0n puas
hahaha, jgn jelez =p

sharifah rosidah said...

Tolong kami bantu kami...kami tak ada IG, kami kan geng makcik2.

cik nur said...

weiwt lawa phone jelous ok heheh be happy with new phone heheh :)