Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Jan 15, 2013

Tak berapa sihat sehingga esok. Boleh?

Dah tau dah tak sihat sampai esok. Seperti tak logik kan, haha! Dulu selalu la kat klinik doktor akan tanya patient, awak nak cuti sakit sampai bila..amboi..bahagia hidup. Huhu!

Oh takde la. Memang rasa unwell sejak semalam. pun gagahkan jugak keluar gi pos. harini still buat pengeposan. Rabu rasanya tak dapat atau senang kata tak sempat nak pos barang di sebabkan masalah personal. Jadi harap semua orang dapat bersabar. Barang yang diorder selepas pukul 2 harini sampai la Rabu, barang di pos pada hari Khamis. Sorry sangat-sangat. Hal yang tidak dapat dielakkan. 

Jawapan teka teki pun terpaksa di pospon entrynya pada hari Khamis, sebab aku nak update entry yang proper sikit. Sekarang ni rasa tak semangat nak taip banyak sangat. Pening kepala. Tunggu Khamis yeah semua orang.


Gambar ke 5 yang berjaya aku upload kat instagram. Tanjat kakak-kakak ku yang lain. haha! Siap perli2 ingat aku dah lupa cara nak upload gambar. Cis!

Jap copy paste dari IG eh..


Maaf ye, tuan punya blog memang suka upload gambar banyak kali. Hihuhihu!!

Itu je untuk harini. Aku dah tak larat dah. Byeeeee

4 comments:

Ayu azmir said...

siannya... harap cecepat sembuh...

sharifah rosidah said...

Muka pun nampak pucat je, gi makan ubat bila dah sihat sila upload lagi gambar ok.

Mira Adzlia said...

hahaha..siap kne perli dgn kakak2..

AkUFiZA™ said...

Sepet comel. Kulit sangat glowing. I is jealous. Sobsssss~