Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Jan 17, 2013

PEMENANG TEKA DAN MENANG III

Sebenarnya tak proper pun entry kali ni, sebab aku memang takde masa nak update pun. Takpela sebab kalau dibiarkan lama, aku lupa lagi apa pun tak boleh kan. 

Kenapa ramai yang teka aku suka PINK?? 

Sesuatu tauu korang ni, haha! Itu warna kegemaran Qery, i is tak nak berebut dengan dia. Kite ada warna kesukaan tiap2 tahun, macam tahun lepas aku pilih warna merah. Walaupun macam takde pun simpanan aku wanra merah ke hape. Hahaha!

Tahun lepas lagi, lagi tak boleh bla, suka warna biru. tapi semua barang amik warna hijau. tak sedar diri betul. Yg sebenarnya aku tak kisah sangat warna2 ni, asalkan cantik dan harmoni je warna dia. *cea harmoni poyo gila*

Tahun ni, rasa macam nak.......warna...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
KUNING!!!!!

Tapi tahun ni ada la beli barang2 warna kuning, seperti pensil, bekas sabun, baju, berus gigi *itu je, semua benda kecik2 macam takde makna nak cakap minat warna kuning kan, haha*

Ingatkan nak snap gambar barang2 tu, tapi tak sempat *nangis*

Jadi jadi jadi, 3 orang pemenang jatuh kepada.

1. Haryati Faizal
2. Munierah
3. Cik Nono

Sila email ye, ke sepetsshhop@gmail.com dengan subject "saya menang!!" gittew, haha!

Tahniah. Yang lain, jangan tak percaya tau. Aku memang suka KUNING. ikhlas dari hati ini. hihiii

8 comments:

Haryati Faizal said...

yeye! menang! hihi...

JaSSNaNi said...

lor, tahun ni warna kuning ek? salah teka da.. ingat wane ijo.. sbb kaler kat blog ni banyak ijo belaka.. hehehe.. tahniah pada yang menang..

Mira Adzlia said...

owh kuning rupenye

pAri-ParI tErbAng tiNgGi said...

:)

sharifah rosidah said...

Tak per lah aunty kawan dengan Qery je....Qery jom kita beli barang2 warna pink.

Cik Muda said...

sedih...nape bkn saya? tak perasan ehhh jawapan saye......hukhukhuk~

syamimihaziqah said...

Ahhhh sipi-sipi! Saya teka kuning mustard. Hahaha

QasehnyaRania said...

salam kenal dari saya..
snggah dari blog haryati faizal :D

tahniah buat pemenang :D