Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Jan 2, 2013

Entry campur-campur yang kompom korang baca bosan gila. Lepas tu nyesal. Huhu!

Aku tak tidur lagi dari semalam. Setelkan semua kerja. Itupun banyaaaaak tak siap lagi. Ni update pun saja la poyo-poyo.

Memandangkan aku bagitau haritu sapa beli MYRACLES BEAUTY akan dapat free gift comel kan. Berpusinggg aku dengan Qery area KL Ampang nak cari bekas sabun yang homei. Nasib jumpa. Comel la kat mata aku. Habis sampai licin bekas sabun yang bertutup aku beli. Hahaha! Stress je casher dia masa nak tag harga satu satu satu. Nasib laaa...mana aku tau ramai beli myracles beauty. Oh memang ramaaaiiinyaaa yang beli. Tapi memang best kot produk ni. Aku pakai tau. Qery pakai. Kakak-kakak aku pun pakai. Sabun dia bau amatlah wangi. Bila bau kan, rasa macam aroma therapy sikit. Haha! Ke haku yang hover. Takpe, nanti korang pakai, sila bau. Sama tak macam aku rasa.

Ini lah free giftnya..


Aku terpaksa beli macam-macam sebab ini je yang ada kat kedai tu tau..


Dan aku beli semua. Hahaha! Separuh dah ada orang punya. Jangan pilih2 tau. Terima je aku bagi apa. Muahaha! 


Yang paling comel ofkos la aku punya. Yang 3 segi tu. Satu aku punya satu Qery punya. Auwww so sweet..haha! Geli pulak haku...Aku kan potong 4. Yang aku guna aku letak dalam bekas comel. Yang tak guna still dalam bekas plastik dia.


Sapa beli produk ni akan dapat macam ni la lebih kurang.

Siapa nak beli lagi silakan. Baca dulu detail kat entry MYRACLES BEAUTY ni k =)

Pasal VCOA pulak. Pun ramainyeee yang beli. Aku sampai tak boleh blaaaa okey. Hahaha! Tapi aku suka je. Malam tu Qery tau aku banyak kerja. Dia belikan air ni.


Ermmmm...sajaa je tau beli air ni. Muahahaha. Ok takde papa. saja cakap camtu. *mata ke atas*

Tulis alamat pun dah sejam setengah. Apakah??

Sekali masa susun-susun, amboi rupanyaaa banyak nak kena balut. Takpe, aku kan kuat, kan baru lepas minum air kacip fatimah

(________________)


Tarik napas dalam-dalam. Tawaf 7 pusingan. Ambik mood dulu..hahaha! Termenung kejap. Duduk bersila, tengok fon kejap, mesej Qery mengadu. hahaha! Apaaaa pun tak boleh.

Balut punya balut, akhirnya setel jugak. Kaki krem tak tau bape kali. Pinggang toksah cite la. Tengok jam pukul 6.30. Apakah??


Yeay!!!!

harini kalau ada orang bank in sebelum pukul 2. Aku akan pos harini. Kalau pos pukul 2.01 minit. Haku tak kira. Esokkk jugak baru pos. Hahaha! Kasihanilah sayaaaa yang berumur 25 tahun ini. *tetiba*

Oh kejap-kejap. Nak bagitau. Stok PMVCV aku dah habis!! Jadi sapa bank in jugak. Alamatnya tunggu lah sampai stok ada. Tapi losyen ada je. Boleh beli anytime. Stok VCOA pun banyaaaak. Stok Myracles Beauty pun banyaaaak. Dan dan dan. Aku tak jual BE SNE Excel TEA dah. Banyak sangat hoi..aku tak boleh aaa.. Aku kan kelam kabut. Sikit-sikit pening. Sikit-sikit konfius. Huhu!

Sapa nak macam biasa sms/wassap 012-2678134 (Sepet) atau email sepetsshop@gmail.com

Tapi, aku dah ngantuk ni. Seharian tak tidur lagi. Boleh tak aku tidur kejap. Nanti pukul berapaaa eh nak bangun? Huhu! Entah la..dah bangun aku reply laju-laju.

Jap dah lama tak upload gambar syok sendiri.

 Baju dari Pretty Chase

Gambar ni dah upload kat facebook. Lantakkan. Aku sekarang dan tak tau sampai bila, mempunyai simptom pemalas gila nak snap gambar. Sia-sia sign up Instagram. Hahaha!

Eh dah la...

10 comments:

Mira Adzlia said...

banyaknya........

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak. selamat tahun baru! bestnya banyak betul nak post dkat customer! hihi. awak comel pakai pink :)

Ayu azmir said...

banyaknya...happy new year.. hope success dalam business

♥Cik Nurfarah♥ said...

Ni mst kt aeon balakong kan...hahaha..

Cik Muda said...

morning..dah bangun ke belom tu??hikikiki~

sharifah rosidah said...

Berniaga berniaga juga yang tapi jangan lupa jaga kesihatan....nanti kalau asyik tak tido je takut mendatang kan penyakit.

! nurul ! said...

Nak mintak keje ngn kak sepet ley x :p..hahahha

Miss Lexus said...

btul ckp org atas ni..nnt kena upah pembantu dah.... huhu

Ciare Baha said...

cop! nak beli krim felinna yg ada offer tu. still ada offer or da abis da diskaun time. Nak order tp xtau camne. Order kat sini ke thru email ke or thru order form? Confuse jap

Whatsapp kite pon bole 0162335384 - ciare

Nak krim felinna 2 botoi utk kegunaan pantang nanti hehe

Shahada Fauzi said...

bisnes semakin maj seiring tahun yang tlah bertukar..eccewah! semoga terus sukses ye cik zuhana..