Followers

nuffnang

My Blog List

  • Cleanser By Seqy Beauty - Assalamualaikum dan Salam sejahtera. SQB sekali lagi mengeluarkan produk terbaru iaitu 'Cleanser by SeQy Beauty'. Setelah kami edarkan sample Cleanser SQB...
    6 days ago

Jan 19, 2013

Celcom Xpax : Mesti dapatkan DATA!

Aku rasa benda ni macam common sense la. Semua orang dalam dunia ni perlukan kasih sayangkan. Kalau tak tau macam mana nak explain kita sayang, kite boleh tunjuk dengan perhatian. Perhatian tu macam ambil berat, sentiasa tanya keadaan, tak kisah la kau dekat ataupun jauh.

Ingatkan Kes Amy Nick dan Joe tu. Haritukan Nick tak reply mesej Amy kemain lama. Rupanyaaaaa Nick excident. Sedih tau. Yang si Amy tak tau, dia pergi bersuka ria dengan Joe pulak. Sian Nick.. dah siap beli cincin untuk Amy tau. I is emo la. Haha!

Takpe la Nick... kalau Amy pilih Joe, cincin tu bagi i je. *kelip kelip mata*



Itula sebabnya kena ada DATA. Supaya kite boleh lebih kerap berhubung, takde la wujud salah paham ke apa. Jadi korang cepat dapatkan DATA. Just dia *128#

http://bit.ly/dontLoseItAll
#DontLoseItAll
@xpaxsays
Jadi, semua orang perlukan Data, dail *128 sekarang okey, macam iolls pun guna data, heeeee =P

2 comments:

Anil said...

sweet gile iklan celcom ni.. siap ada sambungan bagai..

sharifah rosidah said...

Ala aunty pakai maxis lah.