Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Jan 24, 2013

Salam Maulidur Rasul

Harini kena lebihkan selawat ke atas Nabi junjungan kite tau. =P

Pagi2 aku dah keluar, membeli free gift untuk korang yang beli barang felinna more than 2 items kan. Pukul 10 pagi Qery sampai, berdesup ke KL. Pukul 11 camtu sampai, nasib baik tak jem sangat. Aku punyala pakai cantik2, ingat lepas tu boleh la pergi jalan2, sekali Qery hantar aku balik.

Pftttt

Q : Kita ada training budak bola pukul 3.
S : Maulidur rasul kot.
Q : Tapi kita ada training.
S : Training di hari cuti? Maulidur Rasul?
Q : Please
S :  Kita pakai baju cantik ni.
Q : Balik rest tau, sian tengok mata kamu dah lebam2 dah

Taaaak payaaah aaaaa cite bawah mata lebam kan. Hello hari cuti kot. Buat la training hari tak cuti. Erghhhh!!

Nanti esok aku tunjuk free gift tu. Homei-homei! Eh okey la aku ngantuk ni, nak tidur dulu. Nanti la aku update lain. Bye...

3 comments:

sharifah rosidah said...

Gitu lah kalau nak kawin dengan cikgu.....selalu hari cuti ada je macam2 latihan......bertabah lah Cik Zu.

Izz Latif said...

cian dia
huhu

mrs kayrul said...

kayrul tak nak mata kamu jadi panda tue yg suruh rest banyak2...adat la cikgu katakan