Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Jan 15, 2013

Whitesoot buat SALE!!

Aku ni kalau stress sikit memang terus tangan tu gatal klik kat butik online. Salah satu terapi tau. Haha! Bila klik tengok ada sale pulak kat Whitesoot. Tak bergelora hati muda ni?? Mula-mula 'takpe kite tengok-tengok je', 5 minit lepas tu 'Yang ni pun cantik' 10 minit lepas tu, berangan konon2 dah pakai baju tu masa dating. Ok ni kalau tak dapat jugak baju tu kompom tak boleh tidur. Jangan sia-siakan hidup ni. *wah tetiba kan, haha*

Meh sama-sama bergelora bersama aku, huhu!


Cardigan ni begitu ohsem sekali.sekarang ni kan kalau kat opis sejuk, boleh la pakai cardigan ni. Nampak kpop sikit, kahkahkah! Makcik2 pun boleh kpop apa.


Aku tak kisah pun baju tu corak dia macam winter kan, banyak daun2, aku suka je. Hello? Daun tauu..cantik apa. Kalau pakai corak macam ni, yang pasti nanti tudung jangan serabut sangat. Baru la nampak cantik. Bajet pakar perunding, kadang2 aku hentam jugak pakai tudung pun corak2, barula berkonsep flora sikit, keke


Sapa pakai tudung, boleh je pakai dengan inner. Tak kisah. 
 
 
Pandai2 ko nak mix and match eh.  Sebab nanti tudung tu kan akan cover dada kan. Kot la ko pegi opis pakai turban, jangan la pakai baju ni yeah. hihi!


Baju kuning tu aku suka. Walaupun dah ada design yang sama warna hijau. Aku rasa nak jugak la warna kuning tu....huhu!


Homeinyeee
 

Ini lagi mak jemah suka. Grrrr

Sapa-sapa nak tengok baju apa yang ada sale. Boleh KLIK SINI

Banyak lagi baju kat Whitesoot.
Sekarang ni kan nak CNY, memang banyak la baju-baju terbaru dorang.
Dengar-dengar Whitesoot nak bawak masuk baju lengan panjang sesuai dengan muslimah-muslimah sekalian..jadi sila stay tune dengan Whitesoot tau.
Sebab selalu baju maxi dress dengan yang lengan panjang ni cepat je habis.

Nanti aku dah dapat baju dari Whitesoot, aku macam biasa akan menunjuk2 di sini. Hehe!
Okbyeeeeee =)

3 comments:

mrs kayrul said...

cantiknya cardigan tue..nak terjah la website tue

Mira Adzlia said...

mampu tgk je...gaji blom lagi..waaaaa

sharifah rosidah said...

Oi mak jemah, mak cik ni pun ada cardigan tau....sila jangan pandang sebelah mata ya,hihihi.