Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Jan 11, 2013

Sabar ye Sabariah..hihi!


Rasa kelakar tau bila semua orang ucap tahniah tahniah. *kelakar tapi sekarang aku tak gelak tau* Kadang2 blur pun ada jugak. Apa la yang tahniahnye.. hihi!

Bersabarlah semua ye, Bila semua dah okey. Dah setel. Kompem dan pasti akan ku ceritakan nanti. Haha! Buat masa ni kite rilex rilex dulu. Jangan nak suka sangat benda yang tak pasti lagi ni. Tapi apa pun terima kasih. Ada yang ucap tahniah kat mesej/wasap/email. Amboi...haha! Semangat tau..Thanks, sebab ada yang tak sempat nak reply pun di atas masa yang amat limit dari sehari ke sehari. Ada yang sempat reply. Pohon kemaafan dari jauh. Ecewah..bajet retis sangat kot. Haha!

Itu je untuk harini. Nanti balik hati2 tau. Teka teki jangan lupa jawab sebelum balik tu, mana tau rezeki kan. Boleh bagi kat anak buat beg duit gi sekolah. Huhu! Jimat RM15. Okbye!!

6 comments:

Fazillah Abdul Ghani said...

nk ucp tahniah jugk la..

Cik Cammy Lia said...

dh jwb da teka teki tu..xtahu btl ke x..hihi...moga perjlnn hubungan sepet n qery jln lncr ye :-)

NinaAz said...

Tahniahhhhh

sharifah rosidah said...

Kalau dah di risik apa nya yang tak pasti lagi cik zu......yang penting dah selamat dirisik kan.

QasehnyaRania said...

nak ucap tahniah la juga, boleh:D

QasehnyaRania said...

nak ucap tahniah la juga, boleh:D