Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Sep 21, 2012

Lyla Skirt - By SeQy Couture

Firstly, aku nak bagitau. Website Seqy Couture dah siap. Tapi bukan blogspot ataupun (dot)com. Cuma Facebook sahaja. Apa yang aku nak terangkan kat sini. Skirt ni adalah custom made. Jadi setiap order yang dibuat adalah berdasarkan saiz ukuran pinggang customer. Tak kira korang kurus, berisi, plus size, small size, rendah, tinggi, semua boleh order. Tapi make sure ukuran yang diberi perlu tepat sebab lilitaan pinggang tidak menggunakan getah.


Kain yang dipilih adalah jenis kodroi. Tebal dan selesa. Bila pakai tak nampak shape kain dalam (u know what i mean) which is korang tak rasa malu nak setiap kali nak melangkah. Sesuai untuk ke pejebat, ke kuliah, atau ke pusat membeli belah. Kalau nak solat pun boleh bawak telekung je and stokin , kain bawah dia tak payah bawak, boleh gunakan skirt ni.


Skirt ni bernama Lyla, provide tali untuk korang gayakan. 2 pasang tali. Satu pasang pendek dan satu pasang panjang. Kalau korang tak nak pakai tapi pun boleh. Boleh keluarkan tali dari button dekat pinggang.


Yang bertudung atau tak bertudung pun boleh gayakan skirt ni.


Korang boleh Like Facebook Seqy Couture sekarang. Tapi order belum dibuka. Order dibuka selama 1 minggu. Dari hari Isnin (24 September 2012) sehingga Ahad (30 September 2012).Korang boleh baca macam mana nak order, ukuran dari mana ke mana, berapa lama tempoh nak siap. Semua ada kat Facebook Seqy Couture.

Segala pertanyaan boleh di emailkan ke seqycouture@gmail.com

Thanks =)

6 comments:

mama jariss said...

se = sepet
qy = qery
ek? kan? hihi...

Admin Dienaz said...

lawa tp model yg bawah tu nampak sexy semacam... awww hehehe

Irfa said...

wow...
hebat dah ada pakaian nama sendiri ye
tahniah dik sepet
akak nak jugaklah..jap cari pengukur nak ukur pinggang.hehe

sepet a.k.a zack_u said...

mama jariss : Haha! Tepat sekali!

Admin Dienaz : Yang bawah tu customer, haha! Mintak dia emailkan gambar. Kikiki!

Irfa : Ukur kak. Akaka pakaia mesti cantik sangat sangat!

ibh_sue said...

Cantik dik..Tp tu sesuai tuk org2 yg comei2 mcm sepet ja..Yg bam bam..huhuhuuu..jamu mata ja..:)

sharifah rosidah said...

Ooi ni sesuai untuk anak aunty je, kalau aunty pakai pengsan laki aku nanti nak oi, maklum lah kita ni kan comel lote orang nya.