Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Sep 18, 2012

The Making Of ...

Saja tunjuk inai =)


Full story aku akan cuba cerita secepat mungkin.

13 comments:

ceritera-chinta said...

saye rasa kan sepet kan dah kena ikat kan hehehe btul takkkkkk cept ngaku ^_^ tak sabar nk tahu hahahah

nalsweet said...

tunjuk inai ke tunjuk cincin ni dik? hehe

Jue Derella said...

mata Jue fokus kat cincin... HEhehe

Siti Radz said...

E eh ada ♥ kat inai di jari. Kreatif!

Taty Hasbi said...

Kak sepet!!! nak kawen ke??? jengnjengjeng....

Chik Att said...

Dah kena booking ....kot

Siti (Butik Fatma) said...

ayie kawen kan??
cepat update ye..

Norhaizan hakim said...

Sepet cepat ler citer...

Sally Yatiey said...

Dah nak kawen ke kak sepet? :) hehe

sharifah rosidah said...

Aunty rasa cik zu pernah tulis kat entry yang lepas2 yang abang awak nak kawin kan, so awak ambik berkat pakai inai kan, qery mana? Dia tak cuba cuba pakai inai ke, lain kali kalau majlis sendiri tak lah kekok sangat.

sepet a.k.a zack_u said...

ceritera-chinta : Belum lagi. Huhu!

nalsweet : Tunjuk inai kak, cincin tu dah bertahun saya pakai pun..hehe!

Jue Derella : Cincin tu tak ada kena mengena..haha!

Siti Radz : Anak buah semua jeles dengan love tu. =)

Taty Hasbi : Takde la. Hehe!

Chik Att : Pun tidak jugak. hehe!

Siti (Butik Fatma): Haah, betul tu. Hehe!

Norhaizan hakim : Dah cite =)

Sally Yatiey : Taklah. huhu!

sharifah rosidah : Qery takde, dia ada kelas so taka dapat join. Lagipun ahad tu dia ada kenduri kawin kawan dia. Huhu!

shiedah kamil said...

kak sepet. ini sy br tahu yg org laki haram pkai inai. dlu sy igtkn boleh. rupenye x sbb menyerupai pompuan.

sepet a.k.a zack_u said...

shiedah kamil : Memang tak boleh. Haram. Kecuali tujuan ubatan. Kalau si lelaki ada penyakit kuku. Itu baru dibolehkan. Hehe!