Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Oct 11, 2012

Pappito Palazzo by SeQy couture =)

Ohyeah!! Untuk siapa-siapa yang tak tahu lagi. Seqy couture adalah salah satu baby aku yang mana aku jual design-design rekaan aku dan Qery, yang simple tapi cantik. Dan gojes. Hehe! Kitorang hanya buat costum made sahaja. Kau bagi aku ukuran, dan aku jahitkan. Tak ada ready stock pun. Supaya semua skirt yang sampai kat korang tu akan ngam-ngam bila ko pakai. cantik terletak kat badan. Tak gelebeh semua. 

First design adalah Lyla Skirt. Kot mana yang dah lupa tu. Sebab aku ni bukan jenis rajin promote barang sendiri. Takpe aku upload lagi sekali ye

 Model kami, Maya.



  FUSCHIA PINK

Lyla skirt ni memang selesa sangat, tebal tapi tak panas. Kalau angin kuat pun dia tak melayang-layang. Stay and cute je.

 CREAMY CHOCOLATE

Warna yang paling ramai customer order.
SAPPHIRE BLACK

BLUE TURQOISE

Ada 4 warna sahaja. Jadi untuk keluaran baru. Kita akan keluarkan satu lagi design. Yang mana belum update lagi kat SeQy couture, kerana proses gambar untuk ukuran belum siap. Yang aku nak tunjuk ni cuma intro.

This one is our Pappito Palazzo =)




Kami cuma keluarkan 3 warna buat masa ni lah. So apa-apa stay tune dengan SeQy couture ye.

Spread the love =)

7 comments:

cik pelangi said...

salam... sepet, mcmana nk order?

sepet a.k.a zack_u said...

cik pelangi, cuba like facebook Seqy couture =)

sharifah rosidah said...

Nanti lah kalau anak aunty balik aunty suruh dia tengok kot kalau2 dia berkenan ke.

cik Zu aunty harap awak jangan lah pakai nuffnangx tu nanti aunty tak boleh komen sebab aunty bukan nya pandai nak godeh2 gadget ni tapi kalau awak ajar step by step boleh lah aunty belajar.

Mar Umira said...

sekarang da jd peminat setia blog sepet! sbb pakaian sepet seme best2.

skirt tu nnnt luntur x warnanya kalu basuh ?

Fizah said...

sepet jahit sendiri ke?

Meg-ct said...

Wow Sepet jahit sendiri ke? Best betul.. Hihihihi

pAri-ParI tErbAng tiNgGi said...

brape ingget?