Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Oct 24, 2012

Sale 30% Sempena Raya Haji



Pretty Chase ada buat sale 30% tau sempena nak raya haji ni. Korang boleh beli baju-baju yang ada sale kat SINI

Tengah hari tadi aku terima parcel dari Pretty Chase. Dapat 2 baju yang comel. Satu nak buat baju raya haji, satu lagi buat baju jalan. =)

 Takpe je kan baju ni time raya. Hehe! Lagipun takde baju raya laaaaaaaa =P


 Ini baju jalan leeeee. Suka warna dia. warna pastel.

 Banyak gila baju cantik, korang gi je website Pretty Chase k

Nak add Pretty Chase kat facebook pun boleh.

 Cepat grab sementara ada sale ni. hehe!

1 comment:

sharifah rosidah said...

Wah wah asyik shopping baju je...kemain lagi cik akak kita ni.