Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Oct 1, 2012

Cupcake Challenge at Publika, Solaris Dutamas (29 Sept 2012)

Ingat tak entry aku yang before ni ada cite pasal pertandingan cupcake anjuran Celcom? Semalam la pertandingan tu. Sebelum apa-apa nak aku ucapkan TAHNIAH kepada pemenang. Memang cantik cupcake yang korang buat tu. Kalau aku buat tak tau la rupa apa. Mungkin la rupa takde tapi rasa mesti sedap *nak jugak tu, hihihi*


Inilah calon 55 peserta yang layak masuk ke pertandingan cupcake ittew. 22 dari Kuala Lumpur, 24 dari Selangor, 3 orang dari Negeri Sembilan, 4 orang dari Penang dan 2 orang dari Johor. Sampai dari Johor pun ada. Memang hebat la..
Yang korang tengok pakai apron biru tu la pesertanya. Kemain gigih masing2 buat cupcake.

 Inilah cupcake yang berjaya menambat hati juri-juri kita =)
Homeiii kan..nak makan pun sayang je

Juri Pertandingan:
1) Chef Rose Weiss
2) Chef Sherson Lian
3) Chef Dato' Fazley Yaakob

Inilah pemenang yang hebat itu

1) Chef Vincent Liew
2) Juneci Siong
3) Mac Leong
Best okey pemenang, sebab dorang bawak balik hadiah best.


Juara : RM10,000 dan Samsung Galaxy S3
No. 2 : RM5000 dan Samsung Galaxy S3
No. 3: RM2000 dan Samsung Galaxy S3
Yang lain-lain dapat hadiah cenderahati LG Prada mobile phone.
Huwarghhhh!! Rugi korang dan aku tak masuk, kalau tak menang pun boleh bawak balik LG Prada mobile phone. Sob sob sob

Again, Tahniah kepada pemenang =)
Terima Kasih Celcom buat program macam ni. Sangatlah FUN!!
I liokeeee..

3 comments:

mama chinta said...

my fren pun ada masuk pertandingan ni...ada dalam pic sepet yang last tu..pakai tudung pink+speaky.. hehe..
memang depa ni berbakat! masa pusingan awal, tak tau nak like cupcakes mana..sebab cantik2 semuanya.....

Mira Adzlia said...

mmg rse rugi xmsuk..tp xrugi sgt la...sbb mmg xreti wat cupcake..haha

sharifah rosidah said...

Mesti orang yang masuk ni handal handal belaka.

Aunty? Makan cupcake yang kosong tak berhias tu satu ok lah tapi tak lah mengila sangat, lebih kepada suka tengok je.