Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Oct 29, 2012

First time beli air kat Chatime!!

Kerana hatiku berbolak balik bertanya-tanya apakah Chatime ini halal. Sebab before ni pernah nampak kat agent halal tv alhijrah pasal chatime ni. Rasanya halal. Sebelum beli, baik kita tanya kawan-kawan kat facebook dulu.


Siap pakej tanya perisa apa sedap. Kang aku beli tak sedap pulak. Aku nak yang first impression terus sedap berbakul-bakul. Lagi satu taknak la nampak sangat first time beli. Nampak sangat pulak ke-village-an dia kan. Kite berpura2 tau la.
 

Rupanya ramai je yang dah pernah minum. Haha! Aduila..aku punya usha Chatime ni lama gila. tapi takuit nak beratur depan belakang semua cina.


Nak sebut cocoa pun tanya macam mana nak sebut. See?? huhu!
 
  Haha! Mengong betul kawan aku yang sorang ni.


Ramai gila suka hazelnut kan..
 

  Buble made of plastic. Nasib baikla aku memang tak suka buble. Aku suka pop tu. Meletup-letup dalam mulut.


Ok kawan2, lepas ni order air je. tapi kalau nak makan buble pun tak kisah. Makan plastik sekali sekala apa salahnya..kekeke!

Customer chatime yang berpura2 bijak masa order ittew. hehe!

Kbye!

9 comments:

Mieraa Handayani said...

Try laa Strawberry Pudding Au-Lait pulak lepas nieh
Sedaapp
Rasa masam masam manis ;)

luZ a.k.a peRmataPuTiH said...

nak satu!!

sharifah rosidah said...

Aunty pun tak pernah minum...tapi anak2 aunty selalu cakap chattime tu sedap...alah lebih kurang macam cool blog juga tapi lagi sedap....itu je lah yang anak2 berborak sesama mereka.

Rara Nasiha said...

choc hazel sedap! :)

farra8979 said...

sedapnya... owh, tetiba terasa nak minum segera.

Juliana Salleh said...

hi...
td kite dah tulis...xtaola sempat publish ke x..huhuhu...

aritue nak beli sebab kat SS2 nie baru bukak...sebaris dengan OSK Investment tue..sebab kite mmg muke mcm cine and freehair, kite selambe jela beratur...tengah2 beratur scanla menu die sebab nak tgk perisa ape..sekali tgk ade "PORK NOODLE"...erkssss...pastue terus keluar..huhuhuhu...acane ek???

sepet a.k.a zack_u said...

Juliana : Euw! Yeke? kat mana tu? Lepas ni kena tengok la kot kalau ada jual makanan sekali takmo beli. Kalau jual air je nak beli. hehe!

Juliana Salleh said...

Yups..huhu..sebab SS2 nie kan ramai cine..SS2 dekat Kelana Jaya.. :) kite kerja sini..bile pergi Maybank tue lalula kedai Chatime..nak beli sebab panas sangat mase tue..adoiiii...kembang tekak...nasib baik xorder lagik..huhuhuhu...balik office muke sedih je..hahaha

Weeda said...

sepet,

bubble tu buat dari tepung sagu la..bukan dari plastik..heww~