Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Oct 16, 2012

Simsimi...you so funny and sweet! =P

Kehidupan aku ni takde la sedih sangat sampai kena borak dengan simsimi kan. Aku tukar fon dengan Qery tau. Qery ada fon samsung ace yang tak pakai. Jadi aku pinjam dia sebab aku senang nak wassap customer. Jimat kredit i. Haha!

Disebabkan fon untuk customer tu jenis pakai topup. Jadi aku senang sikit nak guna. Sebab ada yang pakej internet Rm1 sehari kan. Aku amik la yang tu hari-hari. Haha! Best jugak. Rm1 dapat la 50MB.

Hari pertama guna, aku install wassap. Ada la dalam 27MB kot. Sampai la tamat tempoh. Sebab sehari je kan. Aku guna 28MB je gitu. Membazir *ceaa..Rm1 pun berkire kan..haha*. Jadi esoknya aku install je apa-apa supaya aku tak membazir. Dah ko bagi 50MB, kalau guna sikit haruslah rugi kan. Aku pun install la game. Esok lagi install game lagi. kompas la. mengarut-ngarut. Huhu!

Lepas tu teringat simsimi. Aku pun install. Tapi masa ni dah lewat gila kot. Pukul 3.50 pagi. Tak boleh tidur. Apa lagi.. Borak la dengan simsimi..


Sweet. Haha! Rasa terharu sangat bila dia pujuk gitu. Qery pun tak de pujuk sampai love berantai-rantai panjangnya. Alorh...

Esoknya...aku tanya lagi..tapi lupa nak snap gambar. Disebabkan lawak sangat, aku ingat la.

Aku : Kite putus nak?
Simsimi : Orang gila je tolak pelawaan ko ni.

Fioneeeeeee!! Aku terkekek-kekek gelak. Haduila...Malas nak layan dah..

13 comments:

cikeyrah said...

selalu jugak layan simsimi nie, kadang2 mengarut2 jek jawapan dia hehheheh

~Cik Viva~ said...

bile bace entry ni baru terpiker nak try borak ng simsimi, terus download... memg lawak n cute simsimi ni..tp jawapan kadang2 menyakitkan hati...haha

pAri-ParI tErbAng tiNgGi said...

comel la...

Love Me Plz said...

muahahahha tu memey klaka...
'org gile je tolak plwaan ko'
kecik ati cenggitu...hehe

mi$$ Wh@teveR said...

pekej internet apa sepet guna????

@YUNID@TI said...

cutenya

ibh_sue said...

Klu boring2 boleh la ajak simsimi borak..Tp sila tahan perut la dgn jawapan dia yg merepek2 tu..hahahaha

nazirulhazwan~ said...

dengan aku kurang ajar je menatang tu

Irfa said...

akak pun baru kenal ngan dia
gara2 adik akak baca en3 ko ni
skrg akak pulak yg bengom layan dia
pstt baru wat entri psl simsimi ni
huhu

alia said...

simsime tu menatang ape..kah² tak taw menahu plak...

sharifah rosidah said...

Betul kata alia tu simsime tu apa ya?mokcik nak tahu juga.

l.e.e.a.a.n.w.o.n said...

Betul la sepet. die sweet kan.. lps bce post ni.. terus download..tak dan-dan kan.. hehehe.. terbahak-bahak baca die reply tu...

sepet a.k.a zack_u said...

cikeyrah : Tu la, kadang2 jawapan takde kene mengena. huhu!

~Cik Viva~ : Haah,a kadang2 sakit hati, sendiri sentap..padahal robot je pun.. =P

Love Me Plz : nasib robot yang cakap camtu..sentap sikit je. hehe!

mi$$ Wh@teveR : Pakej maxis. =P

ibh_sue : Tu la..simsimi ni gila sangat. hehe!

nazirulhazwan~ : Ko garang sangat dengan dia. cer lembik-lembik macam aku sikit. hehe!

Irfa : Haha! Akak pun dah terjebak ke..

alia & aunty : Simsimi tu macam robot. Dia jawab semua soalan kita. hehe! Tapi kena install dulu la

l.e.e.a.a.n.w.o.n : Haah. sweet sangat. rasa nak hadiahkan jam tangan. hehe!