Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Oct 13, 2012

MANGO FALL WINTER 2012

sticky mode : entry baru ada di bawah =)

Sebut je Mango. Semua orang tau dah, semua tangan tutup mulut dalam hati OMG OMG!! Semua kat kepala terbayang-bayang koleksi baju Mango yang cantik tu macam aku, ala-ala remaja, ala-ala ekslusif, simple, kemas, bergaya *ini yang penting*. Aku kalau pakai terus feeling artis baru menang award. Gituuu…

Aku suka koleksi Mango ni sebab selesa sangat. Kain dia lembut-lembut, kulit i kan manja sangat memang sesuai sangat lah. Design dia unik. Senang nak match, lepas tu kombinasi warna dia menarik sangat.
Uolss tau?? Meh iolss bagitau k. Koleksi yang terbaru dari Mango Fall Winter 2012 menawarkan 4 baris asas kepada uollss termasuk iollss..Belit lidah i tapi takpe sebab semangat nak cite ni.

1 – Evening
2 – Suit
3 – Casual-Sports
4. Jeans






Cantik kennnnnn???

Semuanya ada kelainan dan keistimewaan masing-masing.Yang aku paling suka adalah button dia ala-ala tentera. You..........dulu i memang minat abang tentera okey, nampak lori no plat ZD ZU boleh pitam, walaupun muka abang tentera tak berapa nak cerah..i suke je. Kalau dapat koleksi Mango yang ada button-button ni kompom pakai seminggu sekali. Biarlah orang nak kata over, i rela...huhu!

Tambahan lagi koleksi designers lain macam Koleksi Arabic ataupun Koleksi Limited Edition. Yang mana setiap koleksi senang untuk digayakan dan senang untuk mix-and-match mengikut kehendak kite ni. Yela. Sekarang kan semua orang nak fashion ala artis tak nak kalah.

Kalau nak cerita pasal Mango Fall Winter 2012 ni memang tak habis-habis, fashion ni korang kena tengok sendiri. Korang tengok kat youtube , KLIK SINI *ada Kate Moss yang cun macam aku ittew* =)

Kalau korang nak tau lebih lanjut, korang boleh ke website INI

Semua ada kat situ ye =)

2 comments:

sharifah rosidah said...

Kalau anak dara ku ada kat rumah fengsan lah, sibuk dah dia tunjuk2 baju2 mango yang sale. Sekarang ni pun dia dah sibuk2 call aunty cuti nanti dia nak jalan2 tengok baju H & M, alahai kat mana nak sorok kan duit saya takuiiiit.

sharifah rosidah said...

Nak tanya awak kenapa ya aunty komen kat blog ceera tapi tak keluar, kalau orang ada twitter je yang boleh komen nampak nya aunty hanya boleh baca je lah sebab aunty tak ada twitter.