Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Oct 20, 2012

Atleast pernah =P

Sekarang ni, kalau suruh Qery diet, bagai bercakap dengan dinding. Dia buat tak tau je. Mungkin dia rasa dia hot kot sekarang ni. Tadi ikut dia gi main bola. Tapi aku duduk dalam kereta je. Malas nak masuk. Sebab ramai lelaki. Secara tiba2 i is malas nak lalu depan lelaki-lelaki. Sangat sesuatu. Macam makcik dah.

Poron macam biasa kalah 2-3. Memang dah biasa kalah. Huhu!


Gambar lama masa dengan Qery. Kurus sikit dia time ni.
 

Masa ankle dia retak pun, still nak dating. Geli.. Pakai boxer je keluar. Siapaaa punya pakwe la ni. Haihhhhh

S : Tak nak kurus ke?
Q : Tak nak la. Sekarang ok apa. Atleast kita pernah kurus

Fionneeeeeeeee...

5 comments:

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

hahaha so kalau pernah tu takpayah wat lagi pon xpe ea?

Princess Anako said...

sweet :)

sharifah rosidah said...

Siap cakap pernah kurus tu... Tak boleh blah betul ayat nya.

humaira balkiss said...

haha. macam ayah mira. dia kata dia dah bosan pernah jadi kurus masa dia muda dulu dulu.so, perut dia yang buncit ayah mira jaga tanpa rasa segan :D

ViccMalarn said...

Suka aku dgn alasan Qery. Hahaha.. At least pernah, selambe je.