Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Oct 8, 2012

Kepenatan sikit

Tau-tau je la semalam ada majlis bertandang kat rumah aku, harini dah keletihan. Aku takde gambar pun nak update. Harini banyak kerja nak setel. Semua benda pending angkara kenduri. Jadinya lepas ni kite boleh pulun kerja je. Rumah pun masih serabut alam lagi. Tengok la macam mana.

Tak boleh fikir sangat ni.

p/s : kalau nak tau palazzo tu beli kat mana, stay tune dengan SeQy Couture =)

7 comments:

Riena Haiqal said...

sabar dan banyakkan rehat ye.. (^_^)

Rynn Eshak said...

salam sepet.

rynn dah reply email awak , tapi tak reply pun balik. masukk spam tak?

rynn
www.rynneshak.com

Rynn Eshak said...

salam sepet.

rynn dah reply email awak , tapi tak reply pun balik. masukk spam tak?

rynn
www.rynneshak.com

humaira balkiss said...

Kak sepet, thanks untuk turtorial yang akak ajar. Mira ikut mcm mana nak lilit shawl cara akak. menjadi selesa dan kemas. Thanks akak comel :)

http://sandiwaranostagiacurang.blogspot.com/2012/10/tiru-ikut-dan-gayakan.html

sepet a.k.a zack_u said...

Rynn Eshak : Rynn, saya tak dapat pun, spam pun takde, huhu!

humaira balkiss : Ok akan di cekidautkan sekarang jugeee =)

Riena Haiqal : TQ...huhu! akan rehat sampai seminggu la maacam ni..hihi!

Reen Azreen said...

mlm td mimpi SEPET meninggal dunia...smoge SEPET dipanjangkan umur sentiase...AMINNNN

p/s:xtaw mcm mane sepet bley masok dlm mimpi...ahahaha padahal knal pon x..just knal kt alam maya jek

sharifah rosidah said...

Busy ye, sama lah aunty pun baru balik dari Kuantan ambik anak yang belajar di Uitm, balik cuti sem.