Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Oct 15, 2012

Hati yang lembut datang dari perempuan yang garang

Jumaat lepas punye cerita. Qery ada kursus. Tapi dia janji nak spend time *spend la sangat* dengan awek dia ni lepas kursus habis. Kursus habis pukul 5. Aku bajet 5.30 la paling lambat dia sampai. Sebab paham la jalan kat KL ni adalah boleh tahan jugak jem nya kan. Pukul 5 dah siap-siap dah. Sekali pukul 5 dia kta tak habis lagi. 

Erghhhhh.. geramnya!!

Takpe tunggu lagi. 5.30 pun tak habis lagi.

Sabar..

Pukul 6 pun tak habis lagi...

Sabar lagi...

Pukul 6.10 baru habis.

Geram ni. Mesej-mesej Qery. Membebel. Hehe! Qery dah biasa dah. Aku memang pantang orang lambat ni. Kalau berjanji harus ditepati. Kerana aku adalah orang yang punctual *Poyo habis up diri sendiri, haha*. Aku tak suka 'janji melayu'. Kalau ko kata pukul 1, jadinya mesti pukul 1. Aku boleh terima la kalau pukul 1.10 ke, 1.15 ke. 1.30 pun okey. Tapi kalau dah lebih sejam. Me dont like. Buang masa you know.

Uolls yang mana suka buat 'janji melayu' sangat tu. Please la ubah ye. Belajar hormati masa orang. Masa bagi ko mungkin tak berharga. Tapi bagai orang lain, seminit pun amatlah tinggi nilainya. Ewahhh aku bajet sangat. Tolongla lempang. haha!

Belum puas membebel. Qery sampai dah kat rumah. Masuk kereta ingat nak sambung la bebel sebakul dua. Sekali tengok Qery pakai baju sama pulak. Auw!! Terus i termalu-malu kucing. Hewhew!

Q : Eh sama la baju kite
S : Kite tadi pakai baju lain tau sebenarnya. Pastu baju tu jarang. Pastu tukar baju ni.
Q : Marah lagi ke?
S : Tak la..mana ada marah..

*sebenarnya malu.haha! baju sama pulak. haihhh*

Disebabkan dah lambat, kite beli hadiah kawin kawan Qery je. Jauh sangat. Tak dapat pergi. Kita pos je hadiah tu ye.

 Pappito Palazzo dari Seqy couture

Budak baru balik kursus. 

 Kesian mak guard tu. Tak pasal2 je kena snap gambar kitorang. Siap suruh ambik dua kali. Amboi....

Malu pakai baju sama sebenarnya, nanti mesti orang kata poyo habis minah dengan mamat ni bercinta. kekeke!

Oklabye!!

7 comments:

Rina Ellisa said...

styleeeee :D

Mira Adzlia said...

cantik & kacak... :)

ceritera-chinta said...

masa berinta dulu pernah tggu 2 jam dari kul 4....kul 6 baru sampai memang megamuk jugka lah kebas bontot tggu....
lepas dari tu bila cakap nk kuar jek, dia sampai depan rumah baru siap pakai tdung semua....takut terjadi lagi kekek

~Cik Viva~ said...

sy pun pantang lau kne tggu2 ni..sbb sy orang yang punctual cam awak jugak. tapi selalu terkena, sakit ati...

pAri-ParI tErbAng tiNgGi said...

manis :)

syamimihaziqah said...

Sweet apa pakai baju sama, kebetulan pulak tu sama. Memang jodoh kuat la kannnn :D

cik nur said...

hehehe boleh tak jadi marah sbb pakai baju same hehehe