Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Jul 9, 2015

Testimoni Cleanser Best-Best!

Secara jujurnya, aku tak dapat nak tunjuk banyak testimoni Cleanser sebabnya selalunya customer beli Cleanser sekali dengan set-set lain. Jadi testimoni pun dah jadi mix dengan produk lain. Jarang lah yang beli Cleanser je, kalau ada pun aku rasa tak ramai. Tapi kita still ada beberapa testimoni untuk korang baca. 

Memula bagi tips cara pakai pencuci muka dengan betul.

Baru lepas cuci muka dengan #cleansersqb , senang cuci sebab banyak buih. 😀😀😀 Ok. Nak share tips cara2 penggunaan sabun muka. Tak kisah la uolls pakai produk apa pun. Kita share je ilmu yang kita tau k. Untuk kulit kering n normal: cuma cuci 2 kali sehari. Pagi dengan malam. Masa cuci tu jangan ambil masa sampai seminit ke 5 minit. Xyah lama sangat. Cuci setakat 30 saat , dah rasa bersih terus cuci.. sebab kebanyakkan sabun cuci muka memang banyak buih. Itu yg suka je nak main2 buih kan. Hihi. Untuk kulit berminyak : boleh cuci everytime rasa kulit berminyak. Tiap kali nak solat rasa muka berminyak boleh je cuci. Pun sama jgn cuci terlalu lama. Bila kulit dah rasa better. Boleh kurangkan penggunaan sabun k. Ada yg rasa kulit dia kering lepas cuci muka. Ada 2 punca. Yang pertama dia cuci terlalu lama , jenis suka main buih berangan2 kejap depan cermin. Bahahaha. Yang ke dua sebab kurang minum air. Ada yang dia kata rasa pedih la bila cuci muka. Itu maknanya kulit korang terlalu kering. Kronologinya sama macam luka yang dah kering. Then terkena air mesti pedih kan. Sebab tempat tu kulit dia dah nipis. Sama jgk dengan muka. Bila kering, kulit nipis sbb dah dehydrated. So ofkos akan pedih sikit.  Tapi uolls still mesti cuci muka. Kalau x cuci nnt kulit mati menimbun. Pastu dah kusam pulak. Solution untuk kulit kering adalah silakan beli #sakuramasksqb. Bahahaha. Promo produk sendiri. Ok semoga jadi manfaat untuk kita semua. Xoxo. Bye
A photo posted by Sepet Noh (@sepetnoh) on


Ok sekarang dah boleh baca testimoni. hihi!









Tu pun still terselit-selit testimoni produk bb n sakura mask, hihi!

Kalau ada customer yang guna Cleanser nak bagi testimoni boleh contact HQ tau. Kalau ada yang nak beli, lagilah kita suka.

Contact
011-2107 6726
Atau contact Stokis/Agen berdekatan

4 comments:

C i k R e n e x said...

Cik renex pun baru try cleanser Seqybeauty.
So far okay ,nmpk muka krg myk..

Nti ade bajet lbih nk try sakuramask pulak..huuu

eliz land said...

Watsap liza 0173945948 untuk COD Putrajaya Cyberjaya Seremban Senawang Nilai Port Dickson bangi boleh walkin ke butik Thepopulous Seksyen 8, Bandar Baru Bangi (tester bbcream disediakan) pos seluruh malaysia free pos freegift utk combo set.

liza nor said...

Jom dptkn produk seqybeauty..
Cod kuala terengganu
Whatsapp 0199029577

nur alia said...

Betul sis guna cleanser rse kulit selembut bayi.. lembut je.. kulit sy jnis berminyak tahap goreng telur.. tp sejak pakai set skincare dgn bb cream, tgk muka sendiri ter'wow'.. membe pun tgur kulit makin cerah ( bru pakai seminggu waktu 2)..