Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Jul 7, 2015

Esok Update Full Story

Haih kenangan manihhh mengusik jiwa bila tengok gambar bercuti dengan stokis.

Ha cite pasal Stokis ni kan, ada kejadian lawak tak hingat.

Kitorang ada group Stokis kat Telegram. Kat situ kitorang banyak pas customer yang nak cod. So mak mak stokis ni akan bagitau la agen siapa yang ada stok, agen mana yang dekat, yang free boleh cod. 

Kitorang kongsi tips, bahan membahan, share tips cara jawab soalan. Gitu. Selalunya kalau customer wasap aku mintak no telefon agen, aku print screen je terus bagi gambar kat stokis sapa-sapa boleh cod atau pos.

Ada satu hari, tak ingat la sapa share gambar ada customer tanya pasal Agen/Stokis yang dekat dengan area tempat tinggal dia. Tapi soalan dia tu camni.

"Salam, boleh saya tau siapa STOKIN area Perak?"

Kitorang punyalah gelak sampai pecah perut. Masing2 tak tau nak balas apa. Takkan lah nak jawab

"STOKIN kat Perak takde lagi"

atau

"Stokin kat Perak ada banyak, Stokis je yang belum ada"

Mampuihhhhh gelak berkilo2 haritu. 

Nak story pasal bercuti dengan stokis, esok jelah. Nanti esok tak tau nak cerita apa pulok



 So uolls, siapa nak jadi Stokin Stokis boleh contact 011-2107 6726

Perlis
Kedah
Terengganu
Kelantan
Pahang
Perak
Sabah Sarawak
Melaka

Still available lagi.

Nak jadi agen pun boleh.

1 comment:

Hidayah said...

Hahahah kekekeke.. jika customer yg typo tu baca blog sepet... mesti dia pun gelak mengilai Bahahahahah..