Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Jul 25, 2015

Pemenang Testimoni Skincare : Izzati Izni

Seperti yang dijanjikan. Aku akan umumkan sorang pemenang contest Skincare by Seqy Beauty. (lagi 9 orang tunggu ya, kita ikut turn)

Actually contest masih berjalan. So sesiapa yang still nak bagi testimoni masih lagi kita terima. Bergantung kepada gambar perubahan wajah korang, kalau testimoni letops2 tu memang kompom lah kita terus war-war pemenang, sambil tepuk-tepuk kompang renjis-renjis air mawar, ha sesuatu sangat, hahaha!

Memula sekali kita bagitau pemenang akan dapat hadiah apa. So yang lain, yang masih lagi memalu nak bagi testimoni tu, malam ni doa lebih sikit supaya esok terus cam lek-lek cool bagi kita 10 keping gambar korang yang dah jelita hei si gadis yang ayu ittew.

Hadiahnya berupa.....jeng jeng jeng..

1. SET SKINCARE
2. BB CREAM CODE 1
2. BB CREAM CODE 2
3. BB CREAM CODE 3
4. CLEANSER
5. SAKURA MASK
6. WANG TUNAI BERNILAI RM100

Ha, hamiklah semua produk kita ni, kita bagi hadiah sebab support Seqy Beauty, sanggup bagi testimoni, sanggup layan kerenah kita nak gambar banyak-banyak. Kikiki!

Takyah nak suspen sangat, pemenang dia korang dah baca kat tajuk atas sekali, jangan berpura-pura berdebar ke, tertanya-tanya ke hape eh. Suka tau berlakon cenggitu, hahaha!

TAHNIAH Izzati Izni! (Mohon contact HQ semula ye, kita nak pos kan hadiah, and nak transfer duit ke akaun awak) Muah satu kali!

Meh kita tunjuk gambar beliau kat korang semua.

Ingat tak kawan kita ni, yang kulit dia salah guna produk, then pakai sakura mask terus jadi macam gambar kat bawah.

Ok ni kulit dia setelah pakai sakura mask. Then dia sambung pakai Skincare Seqy Beauty. Still ada jerawat and bintik-bintik. Banyak bekas jerawat nak bagi setel. Huhu!


So after 28days, dia bagi feedback.

 Yang ni aku curi-curi kat facebook beliau, mihmih!


Ini yang beliau bagi. Kemain happy. Katanya memang licin, dia ingat tak sempat nak rawat habis sebab muka dia memang teruk gila. Tapi amazing sangat, terus licin sebab dia pakai the very the konsisten gitu.

So uolls, yang berminat nak bagi testimoni tu meh la. Hadiah tu boleh save beratus2 duit korang tau. Kalau ada sesiapa yang nak beli. Contact HQ atau Stokis/Agen okay.

Contact
011-2107 6726
Atau contact Stokis/Agen berdekatan

7 comments:

Afidah Azmi said...

wah...menjadi muka dia...glowing gitu...

Rosmawati Wahi said...

Nak cuba..blh wassap 0139239880. .agen sah seqybeauty. .cnfirm x menyesal beli..

surizan abdghani said...

Mcm kena cuba je nih.tp skang tgh pregnant muka flawless pulak.muka sy x bnyk masalah tp mcm nk try jugak atleast bb cream ke kn

NinaAz said...

jommmm cubaa!!! COD balakong. BTHO

ready stock! 0193190117

shalini khalil said...

kalau nak cuba boleh wasap lini 0122542371 cod putrajaya n area sekitar..pos pun boleh..

eliz land said...

COD putrajaya cyberjaya seremban nilai port dickson bangi watsap liza 0173945948

haniza kadir said...

Ready Stok/ Pos/Cod: Sentul, Batu Caves, Gombak..
Contact Aja: 0175355407