Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Jul 6, 2015

Set Skincare Seqy Beauty : Produk Kecantikkan dari Sepet Noh

Gittu.... Tajuk taknak kalah ala-ala kau saja lah yang ada produk sendiri, hahaha!

Aku hilang ingatan nak update kat sini pasal Set Skincare. Ampun. Mungkin korang dah tau pasal produk sebelum ni iaitu


Aku update detail produk kat website Seqy Beauty.Kalau korang nak baca detail yang lebih lanjut, apa ingredient, cara pakai, fungsi setiap set, boleh refer SINI.

Kat sini taknak cerita formal sangat lah ye. Kita cerita biasa-biasa je tau. Asal korang paham udah. Hihi!

Set Skincare ni ada 4 barang.

1. Cleanser 50ml
2. Toner 50ml
3. Serum 30ml
4. Krim Pagi/Malam (2in1) 15g

Kebiasaaanya boleh tahan 6 minggu atau lebih. 
Harga RM130 Semenanjung, RM140 Sabah/Sarawak.


Setakat ni feedback yang kita dapat memang 100% tidak mengelupas. Kulit akan jadi soft, pori mengecil, jerawat cepat kecut, bekas parut dan jeragat makin pudar. Takpe tu nanti kita tunjuk testimoni.
Pembelian Skincare, RM1 kita akan sumbangkan ke tabung amal. Setakat ni kita dah bagi kat Sek Tahfiz, Anak-anak yatim beberapa buat sekolah, Tabung syiria, kalau korang ada follow facebook Raja Shamri, dia ada tolong beberapa kawasan perkampungan untuk dirikan beberapa buah rumah untuk mangsa2 banjir dulu, kita ada salurkan ke situ jugak. Berapa amount dia tak perlu bagitau lah ye. Ada sumbangan yang kita bagi dalam bentuk wang ringgit, ada jugak dalam bentuk makanan. So sambil membeli, korang pun dapat pahala/saham akhirat. Semoga rezeki kita semua diperluaskan lagi.

Set Skincare kita memang dah dapat lulusan KKM since dia belum keluar lagi. So jangan ragu-ragu. Hihi!

Kalau korang macam konfius pasal masalah kulit korang, cuba tengok gambar kat bawah ni, if korang ada masalah salah satu dari gambar boleh la try.


Ok sekarang jom kita tengok testimoni Skincare.

Pakai 4 minggu, memang dah nampak jerawat and parut jerawat hilang, kulit pun nampak licin.

Jenis jerawat kecik-kecik tak ada mata macam ni pun terus hilang.

Walaupun belum habis baik pulih lagi, tapi memang nampak beza , jerawat dah berkurang tinggal bekas-bekas je.

Bintik2 hilang dan pori mengecil, kulit pun lebih lembut

Jerawat dah hilang lepas pakai 3 minggu











Ada banyak lagi testimoni, bagi yang ni dulu kat korang, hihi! Kang baca banyak sangat sampai lupa nak order. Eh? Hahaha!

KLIK SINI untuk pembelian combo.

Kalau berminat boleh contact

HQ
011-2107 6726

Atau contact Stokis/Agen berdekatan

2 comments:

bearyblossom said...

Betul tu. Rata2 feedback pengguna mmg awesome. Jom try sekarang. SMS/Whatsapp/telegram 0145259353 utk pembelian. Pos ke seluruh Malaysia. Nak COD nanti kita discuss boleh COD kat mana :)

0145259353

eliz land said...

Watsap liza 0173945948 untuk COD area Putrajaya Cyberjaya Seremban Nilai Port Dickson Bangi dan pos seluruh malaysia free pos utk combo set