Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Jul 28, 2015

Pemenang Testimoni Skincare : ItsmeHoney Bee

Assalamualaikum, pepagi dah sebarkan gambar testimoni, haha!

Sepatutnya nak update semalam, tapi tak cukup masa pulok. Ok semua, kali ni pemenang kita ada masalah jerawat and bekas jerawat kat muka. 

Dia pakai Skincare Seqy Beauty ni dalam tempoh lebih kurang sebulan, tapi banyak jugak kurang. Alhamdulillah sangat kan.

 Ini hari pertama, masa dia beli set skincare.

Pakai mesti konsisten tau, kalau konsisten insyaallah berhasil. Huhu!

 Nampak berubah sangat-sangat kan.


 Walaupun belum 100% pulih, tapi dah bersyukur sangat kalau ada perubahan, mana tau pakai lagi 3 4 5 6 bulan, terus jelita melampau2, kekeke!


Tahniah ItsmeHoney Bee, nanti contact HQ semula ye, kita akan pos hadiah awak. =)

Again, hadiahnya berupa :

1. SET SKINCARE
2. BB CREAM CODE 1
2. BB CREAM CODE 2
3. BB CREAM CODE 3
4. CLEANSER
5. SAKURA MASK
6. WANG TUNAI BERNILAI RM100.

Uolls, masih ada lagi ruang dan peluang untuk korang join dan menang contest Skincare ni, silakan contact HQ 011-2107 6726

2 comments:

shalini khalil said...

sapa2 nak dapatkan produk seqybeauty boleh wasap lini 0122542371..pos seluruh malaysia..COD Putrajaya n area sekitar

sigit said...

terimakasih atas informasinya gan, saya mencari informasi tetang jerawat yang selalu mengganggu penampilan wajah.
Menghilangkan Bekas Jerawat
.