Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Jul 7, 2015

Sepet Pakai Apa Muka Floles

Eleh nak jual produk lettew

Memang pun. (>_<)

Belilah weiiii, hahahaha!

Dah lama update kat instagram. Rahsia kulit floles bak bidadari tingkat ke 7, ha kau.

Melampau sangat nak nipu pun ye dok, kihkih!

Ekceli kulit aku dah better dari dulu, ni gambar lama. Masa tu Skincare belum keluar lagi. So masa ni kulit so so je la, tak buruk, tak jelita melampau. Jelita sikit-sikit tu boleh la. nakjugak


Pengalaman aku sendiri guna BB Cream, memang kalau terlupa bawak sebab Qaiser main handbag punggah barang, aku takkan keluar dari kereta. Hahaha! Dia punya tahap keyakinan tu merundum terus. Padahal sebelum ni redho je muka camne pun.

Lain tau bila tak pakai bb, bila dah pakai bb memang rasa konfiden gila. Dah la tak berminyak, tak melekat kat tudung, tak ada bau pepelik, senang nak cuci, nampak natural. Sebab tu lah aku suka feeling natural beauty, padahal plastik. Kohkohkoh!

Eh lupa nak inform kat korang-korang yang dah beli Set Skincare semalam tu. Korang boleh join contest Testimoni.

Jap aku copy dari instagram.

Hai uolssss.... Siapa yang dah beli Skincare by @seqybeauty meh baca meh. Mana tahu rezeki korang di bulan Ramadhan yang mulia nanti kan. 😄 Kita nak buat contest TESTIMONI paling LETOPS.. And ofkos ada syarat2nya. 

1. Beli set skincare dari agen/stokis yang sah.
2. Contact HQ (011-2107 6726) dan beri detail penyertaan (nama dan akaun ig/fb)
3. Beri gambar hari pertama anda memegang skincare @seqybeauty (muka tanpa memakai apa2 product)
4. Beri lagi 4 keping gambar setelah memakai produk skincare @seqybeauty. (Hari ke 7, hari ke 14, hari ke 21, dan hari ke 28)
5. Kongsi pengalaman anda semasa memakai skincare by @seqybeauty.
6. Tunggu sehingga HQ contact anda semula.

10 TESTIMONI TERBAIK akan mendapat :
1. Set skincare
2. Bb cream (ketiga-tiga code)
3. Cleanser
4. Sakura mask
(Hadiah bernilai RM430)
5. Dan wang tunai bernilai RM100.
So apa lagi..?? Jom cuba! 

P/S : Stokis, agen & dropship @seqybeauty TIDAK DIBENARKAN menyertai contest ini. Tq.

So, sesiapa yang nak join meh la. Mana tau rezeki korang bulan puasa ni. Dapat duit raya, dapat lagi semua product Seqy Beauty.

Contact
011-2107 6726
Atau refer Stokis/Agen berhampiran
 

6 comments:

NinaAz said...

stokis seqy here. nak jadi agent contact iols yea. heee 019.3190117. semua produk ready stock

shalini khalil said...

Sapa nak dapatkan produk seqybeauty boleh contact lini 0122542371.pos seluruh malaysia..COD putrajaya n area sekitar

eliz land said...

watsap liza 0173945948 utk cod area putrajaya cyberjaya bangi seremban nilai port dickson pos seluruh malaysia free pos untuk combo set

Rosmawati Wahi said...

Cod shah alam,klang dan subang blh contact 0139239880. .

liza nor said...

Cod kuala terengganu..whatsapp 0199029577

Hidayah said...

Akak nak sgt try Tapiiiiiiiii krim muka yg ada tak abih lagiiiiii.. tak tergamak nak ngabihkan duit suami mintak beli brg yg masih ada... heheh..

Maka bertabah je akk baca testimoni kalian nih..
Haiihhh..