Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Jul 13, 2015

COD : Agen Berhampiran Kawasan Anda

Joyah sangat kan asik nak update pasal cod cod je. Bukan apa uolls, produk sendiri katakan. Kalau aku tak semangat, siapakah lagi, hahaha! Masih ramai lagi yang tak tau, Seqy Beauty ada website sendiri. www.seqybeauty.blogspot.com

Tapi tak ngape, daku tak merajuk mahupun sentap. Ngehhh. Untuk kesenangan korang, aku bagi link kat sini je untuk korang refer mana-mana agen yang korang rasa 'ehhh dekat je dengan area rumah kita, nak cod lah, nak beli 18 set' Gitu, hahaha! Saja nak sedapkan hati sendiri membayangkan korang beli bebanyak. (>_<)

So korang klik je kat negeri memasing ok.

 
5. Johor
7. Kedah
13. Sabah
16. Perak 

Then, kalau korang nak mencari produk kat vendor-vendor, boleh cari sini. Aku tak sure kalau ada yang dah tak letak. So seeloknya, korang try dulu tengok kat instagram dorang, atau contact agen yang letak kat sana tu dulu if still available..

Klik --------> Vendor

Actually ada penambahan untuk vendor2 yang aku belum masukkan lagi dalam list. Kalau korang nak tau ada tak vendor berdekatan, terus tanya kat instagram @seqybeauty k. Nanti team kita akan tolong-tolong tengokkan ada tak.

Kalau korang rasa nak contact jap jap nanti ke apa ke. save dulu sesiap nombor agen kita, manalah tahu kat rumah takde internet ke, data habis ke, kampung line asbestos ke. Dah save senang, terus tanya je bila free free.

Nak tengok set kombo silakan KLIK SINI. Lagi berapa hari je valid. Lepas tu bye bye. Nangislah kau disana. Hihi!

No comments: