Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Jul 6, 2015

KOMBO SET (SEHINNGA 30 RAMADHAN)

Eh lupa nak bagitau mengkeme semua ni. Ramai nak beli Set Skincare kan, apakata beli sekali dengan produk yang lain. Mihmih!

Sekarang ada harga promo tau. Harga kombo ni sah sampai 30 Ramadhan ni je, habis puasa, habislah harga tu. 

 
Cara aku pakai.

Pagi
1. Cuci muka (cleanser)
2. Sapu rata Toner
3. Sapu serum
4. Sapu Krim

Kalau nak keluar jenjalan tunggu krim meresap, then baru pakai BB Cream.

Malam.
1. Pakai Sakura Mask (20-30minit)
2. Cuci muka (cleanser)
3. Sapu rata Toner
4. Sapu serum
5. Sapu Krim

Ada banyak cara, tapi ini cara aku pakai. Selalunya, kalau malam aku malas pakai sakura mask, aku pakai petang2 lepas solat. Gitu. 
 
 Kalau korang nak jimat boleh beli kombo. Kita ada 5 kombo.

1. HOT COMBO (JIMAT RM25)
 Ini yang paling laris sekali. Senang beli sekali semua. Hihi!


2. LIKE COMBO (JIMAT RM15)
 Ada yang dah beli Sakura Mask, boleh grab set yang ni.


 3. HAPPY COMBO (JIMAT RM20)
Ramai yang dah beli BB cream kan, kalau nak try produk Sakura Mask and Set Skincare lagi lah di alu-alukn. huhu!


 4. LOVELY COMBO (JIMAT RM20)


5. SWEET COMBO (JIMAT RM15)
 


Belilah sekali semua, pastu pakai everyday insyaallah bulan mulia ni jelitalah korang, haha! Masa pakai tu duk zikir2 selawat sekali. Semoga cantiklah korang untuk suami, semoga korang lebih konfiden nak pegi kelas atau kerja. Semoga dapat membantu masalah-masalah kulit yang korang hadapi. Kadang2 kita bukan nak muka jelita melampau-lampau sangat, cuma nak rasa kulit bersih je. Kebanyakkan produk yang berkesan and cepat sangat cantik mesti mengelupas lepas tu pedih perit ke apa. Tapi Insyaallah produk Seqy Beauty tak macam tu. Eh jangan risau, semua lulus KKM. Kalau risau jugak ingat kita tipu, silakan test sendiri produk2 kita. =)

Jom order sekarang.

Contact HQ 
011-2107 6726

Atau refer Stokis/Agen berhampiran

1 comment:

eliz land said...

watsap liza 0173945948 untuk COD area Putrajaya Cyberjaya Seremban Nilai Port Dickson Bangi pos seluruh Malaysia free pos untuk Combo Set