Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Jul 10, 2015

PON PON PON LAST DAY POS BARANG!!

Suka akhak nak mengingatkan uolls semua, harini adalah hari terakhir untuk kita buat pengeposan barang-barang korang.

Entry lepas-lepas yang korang boleh refer aku kepilkan sekali kat entry ni, so senang korang klik je kalau nak tengok feedback atau testimoni pengguna. Tak yah scroll kebelakang2 dah.






Klik je kat link tu, senang lah korang nak baca.

Semalam seronok dapat testimoni dari kawan sendiri. 3 ke 4 minggu yang lepas tak silap, kawan aku dia wasap mengadu muka dia teruk gila. Aku macam pelik la sebab since kolej kulit muka dia memang cantik. Jenis yang gebu-gebu tu.

Sekali dia bagi gambar. Ngucap panjang aku, hahaha! Bukan takut tau, tapi kesiannya. Aduii, tak tau la kalau jadi kat sendiri macam mana nak hadapi. Dah la kerja dispend ubat kat patient, lagi la segan kalau muka bengkak. Sian sangat kat kawan aku ni ha.

Nama dia Izni, dia cakap tersalah pakai product. Aku rahsiakan lah nama product tu, tak baik nak jatuhkan produk orang. Sebab mungkin produk tu ok untuk orang lain, mungkin tak serasi dengan Izi je kan. Tapi memang agak popular dan IN jugakla produk tu, haha!

Yang paling kesian, dia dah belanjakan hampir RM1000 untuk beli semua produk2 tu, pakai 2 hari je. Ye korang 2 HARI je, terus jadi macam ni.

Dia cakap nak try Sakura Mask. Aku suggest dia pakai Sakura Mask dan Set Skincare. Tapi Set Skincare dia pakai lambat sikit. Dah pakai Sakura Mask 5 hari baru dia pakai Skincare.

TAPI.........................!!

Yang paling terkejut, dia wasap aku gambar selepas 5 hari!

A photo posted by Sepet Noh (@sepetnoh) on


Haruslah aku rasa gembira sampai nak terkeluar air mata. Ini baru pakai Sakura Mask ye. Alhamdulillah serasi dengan kulit dia, risau gak aku tetiba kulit dia jadi sensitif ke apa kan.

Dan aku suruh dia masuk contest. Semalam HQ wasap aku progress semua testimoni customer yang masuk contest. So aku tengok gambar kawan aku ni.

Seronok lah memasing pun, baik dia mahupun aku, hahahaha!

Asik wasap aku je bagitau kulit dia dah jelita macam dulu.

 Katanya pakai BB Cream je, walaupun tak clear sangat gambar ni tapi dah cukup nampak beza dari yang sebelum tu kan. Takpe, nanti aku paksa dia bagi gambar yang clear. haha! Itu nanti aku akan letak kat entry testimoni barulah proper. Yang ni saja update sebab excited tengok muka kawan sendiri dah pulih.

Korang-korang yang nak try produk Seqy Beauty, silakan. 

Contact
011-2107 6726
Atau contact Stokis/Agen berdekatan
 

8 comments:

yayang laling said...

terus cantik kulit kawan sepet. cayala

Miss Moon said...

wah terbaik ....kena cuba jugak nih sakura mask sepet. Akak mmg pengguna setia BB cream Seqy Beuty. Nanti nak cuba sakura plop

liza nor said...

Wow hebatnya..nmpak byk beza sebelum & selepas
Jom dptkn produk seqybeauty..
Cod kuala terengganu
Whatsapp 0199029577

Rina Myvi said...

Yg brrminat nk.produk seqy..wasap 0129146480 che na

NICOLE SCHERZINGER said...

Agen sg buloh/shah alam 016-3225342

s.h.a.m.s. said...

yess mmg bagus!! kak sham 0192349496
cod jln kelang lama, tmn desa, kl
cod kkb, rasa, btg kali, ulu yam, selangor

Aisyah Rahim said...

Kita pakai semua produk SeQy Beauty dan sangat berpuas hati. Pujian Ikhlas
COD area Hulu Langat, Cheras, Bangi, Kajang, Ampang, Pandan Indah, Pandan Jaya, area Menara TM, mana-mana stesen Putra LRT.
Postage seluruh Malaysia.
Whassap 0196915304

shalini khalil said...

Kalu nak cod putrajaya n area sekitar leh contact lini 0122542371