Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Aug 3, 2012

Lovely Pretty Chase

Hehe, banyak pulak nak tunjuk korang shopping online ni kan. Tak kisah. Asalkan ada je benda yang cun mesti di war-war kan. Selalunya baju-baju kat Pretty Chase aku pilih untuk baju hang out, atau macam nak santai-santai. Selalu kat Pretty Chase mesti banyak choice.

Baru-baru ni aku tengok ada satu baju ni. Macam nak je..kenyit-kenyit mata kat Qery agak-agak dapat, dah la Qery sekarang ni malas nak layan aku..sobsss 


 Suka, sebab baju ni macam english style, lepas tu warna dia lembut. Kan.....



Dress ni pun lawa.. Aduh, seronok kalau dapat satu. Ada dua warna kalau tak silap. Korang tengok sendiri okey..

  

Aku rasa kan, semenjak dua menjak ni, aku suka warna biru la. Kena tukar blog jadi warna hijau biru. Baju top dia pun cun cun.
 

Corak dia cantik, kalau tak silap ni tinggal satu kot aku tengok, yang lain semua sold. Mencik!
 

Baju ni corak zaman dulu kan, sekarang ada balik. Tapi memang nice la aku rasa. Terasa macam perempuan ayu yang comel dan jelita. Ha cane? huhu!


Yang ni haritu nampak Jemah beli, sekali ada kat Pretty Chase. Cantik jugak bila Jemah pakai. tengah berkira-kira nak ke tak nak =P

Shawl dia pun comei comei

 Shawl dia ni memang jenis yang panjang tau. Selalu kita selalu beli selendang pun panjang, tapi dia tak lebar, Yang ni panjang dan lebar. Memang best je bila pakai.

So kalau korang berminat boleh ke Pretty Chase k


Gi survey cepat =)

Bye!

2 comments:

Haryati Faizal said...

cantiknya...bj yg 1st tu...

sharifah rosidah said...

Amboi kemain cantek nya baju2 ni. Nak suruh anak dara aunty tengok lah.