Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Aug 10, 2012

Excited sebab nak jalan jauh =)

 Semalam Qery kata nak jalan tempat lain, bosan la asik Jusco Balakong je kan. So kita ubah plan. Kita jalan tempat lain.  Aku suka... =)

Bila aku suka, kita snap gambar banyak-banyak dalam kereta dulu. Qery over siap pakai spek mata. Motif?

 Camera360.  Aku paling tak suka snap gambar dengan Qery sebab dia macam girl. Bila aku dah snap, nanti dia nak tengok, lepas tu cakap *ala buwok buwok lain skali la* Snap entah kali ke berapa baru ok. Tensi aku. Lantak la buruk pun aku pedulik apa kan. Dia tak boleh. 

 Kalau nampak tembam sikit dia tak bagi. Sebab tu kalau snap gambar berdua dia suka buat muka sombong, dia rasa muka dia yang tu nampak kurus sikit. Terima je la muka tembam. Ken? hehe!

 Pastu suka bajet badan sasa.Korang tak payah la nak kagum sangat sebab sebenarnya badan dia biasa je. Kalau duduk lebih kurang je dengan aku. Perut lipat-lipat jugek. 

 Tapi tak kisah la sebab dia cakap nak dating tempat yang best...

Ok dah sampai.... nak tau mana???????

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

JUSCO CHERAS SELATAN!!!!

Tak fun okeyh!! 

S : Apa bezanya Jusco Balakong dengan Jusco Cheras Selatan???!!!???
Q : Ejaan dia tak sama..hehe!

Der? Tempat dia sama kot. Pftttttt

3 comments:

sharifah rosidah said...

Hahaha kelakar lah korang berdua ni, gi lah Jusco bukit tinggi ke barulah jauh sikit.

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

korang suka gi jj cheras selatan ek? Belakang rumah mak akak je jj ni... Apa kata akak bg idea, kot-kot nak ubah selera tmpt utk jenjalan. Bukan jauh pun, pegi la jenjalan kat The Mines Shopping fair, kat Balakong jgk per, bkn jauh pun... JJ ni takde menda la dik, kedai2 dlm tu boring sket, cer ajak qery gi The Mines pulak, panjang sket langkah tu dr gi tmpt yg sama je kan:-) kedai baju fesyen2 pun byk....sepet kan suka baju fesyen2, leh la tgk kat situ...try la k!

sepet a.k.a zack_u said...

sharifah rosidah : Jauh la aunty, lagipun besar sangat penat saya, saya ni dah la makcik2, jalan sikit letih..huhu!

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara : Selalu gak gi the mines, tapi saya tak berapa suka sebab food court dia macam tak bersih. Huhu! Tapi memang besar la sana kan. Lenguh kaki saya ni. JJ Balakong memang takde apa pun. Boring betul. huhu!