Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Aug 23, 2012

Sabar je la ye =)

Aku tengah berusaha edit gambar, punyalah banyak. Tapi yang aku comel sikit je la. Sedih..haha!

Tapi tak mengapa. Dah masuk fasa makcik ni, muka sedih pun redha aje. Esok aku update eh. Sebenarnya still malas nak update, tapi memandangkan macam kong ajo sangat je tak update, kemain lama pulak blog ko cuti ken. Jadi kita update je la ye.

Gambar di bawah bagi intro dulu..

Jemah (kiri sekali) banyak tengok kartun. Maafkan dia..

Baju i pakai RM69 kat Tesco Shah Alam.
Tudung amik kat shoppink belum bayar lagi. kuikui!

Itu je setakat ni. Ada yang dah stori pasal raya. Tunggggguu i update uols. walaupun cerita i sedikit harem. terima kasih kerana korang sudi baca.

Ayat macam nak raih undi. Okbye

1 comment:

Cik Puan Mimie said...

x sabar nk bca story seterusnya,, =)