Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Aug 13, 2012

PEMENANG CONTEST!!!!!

Aku agak semua orang pun tunggu sapa la yang menang ni ken...hehehe! Setelah berpening-pening Qery nak buat keputusan. Akhirnya dapat jugak pemenangnya. Tapi disebabkan kitorang rasa nak buat amal jariah bulan ramadhan ni. Kitorang ada ubah sikit hadiahnya

Untuk para blogger, tempat pertama beg berharga RM220, tempat kedua RM140. Dan ada tambahan untuk tempat ketiga, beg random yang kitorang pilih sendiri. Hehe! 

Untuk ahli facebook, still sama. Hadiah pertama beg berharga RM220. Dan saguhati 5 orang akan dapat shawl. 

Okeyh...tarik napas dulu..Apa yang Qery nakkan dalam entry korang.

1. Penulisan yang tulus.
2. Sedih
3. Kreatif
4. Ada penceritaan
5. Kena ada banyak nilai murni

Biasalah cikgu sekolah...abih keluar nilai murni segala..hahaha! gasaklah...

So setelah tolak tambah, pemenang KETIGA, Qery adalah...........(Qery kesian sebab dia guna beg jahitan mak dia sepanjang kuliah, hahaha) eh apasal aku gelak. Not good not good, haha!

Jatuh kepadaaaaaaaaaaa!!! 


Yeay! Lepas ni boleh pakai beg jahitan kilang! Kuikuikui!! Comel gila pakai beg jahitan emak sendiwiiiii...kuikui!

Tempat keDUA jatuh KEPADA!!!!!!!!!!!!


Ohyeayyyyyhhhhh!!!! Awak cakap kat kakak awak lepas ni jangan trauma-trauma beli beg lagi. Beli kat Sepet Shop okeyh lepas ni. lalalalala~~~

Dan TEMPAT PERTAMA JATUH TERGOLEK-GOLEK KEPADAAAAAAAAAA~~~

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|


Cute sangat nak bagi hadiah kat emak sendiri. Siap buat video keluarga bahagia tapi hidup dalam kesederhanaan. (Qery kata kim salam kat mak muda, hehe)

Suka tak suka tak????? =)

Ok habis yang untuk blog, untuk facebook punye pulak eh. Yang ni aku random pilih. Silalah bertabah kepada sapa-sapa yang tak menang. Huhu!

Pemenang pertama jatuh kepada

Jeng Jeng Jeng


Tahniaaaaah!!!! Saya random saja.

Dan 5 saguhati jatuh kepada

Fuh! Tahniah kepada semua pemenang. Sila bagi Nama, Alamat, No telefon kat zack_uhana@yahoo.com

Cepat sikit eh, aku nk pos terus, kalau tak korang tak sempat pakai raya. Okla bye!!!

4 comments:

Mimi Sharif said...

Suka! Suka!
Tahniah kpd pemenang.
Drpd: pengalah :)

eqa sulaika said...

Alhamdulillah
terima kasih kak sepet

Kasih nur azie said...

terima kasih zuhana!!!!!

sepet a.k.a zack_u said...

Mimi Sharif : Olololo, sedih betul. hehe!

eqa : Sama-sama dik. Rezeki tu... =)

Kasih : Samaaa samaaaaa =)