Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Aug 9, 2012

iPhone 4S serendah RM268 = Hanya dengan Celcom

Sticky Mode : Entry baru di bawah =)

Oh sikit lagi nak pitam. RM268 je? je?? Are u serious? Aku bukan buat klaka bulan puasa ni, tapi memang betul-betul ye. Macam mana nak dapat? Komfem la dengan Celcom je. *sambil angkat-angkat kening*.

Sapa-sapa pengguna Celcom tak kisahlah sama ada korang guna postpaid atau pun prepaid. Asalkan korang dah guna Celcom selama setahun. Korang boleh bergumbira sambil terbayang-bayang wajah iPhone (16GB) yang mempersonakan. Phew!!

Lepas ni tak jadi pergi dating, terus nak terjah Celcom. Kahkahkah! Semangat perlu ada okey. RM268? Sapa taknak? Kan...hehe!

Macam mana nak dapatkan iPhone 4S (16GB) ittew? Oh senang je. Senang macam makan kacang, tapi sekarang tak boleh makan kacang sebab sekarang puasa. Ok pape je. Cara dia, korang cuma kena upgrade korang punya current plan kepada plan iPhone. Lepas tu select your preferred device color (putih atau hitam), pilih dari sekarang okey, jangan tunggu esok-esok sebab benda ni sampai 15 September 2012 je.

Apa kelebihan yang korang boleh dapat????? Ewah, dah nampak pun kelebihan dia dari awal tadi. Takpe aku cite jugak..Sebab aku pun excited, over boleh tahan jugak. Tak kisah nak bagitau sampai 10 kali. (ini bukan perli tau...kuikuikui)

1- Murah! RM268 je dah boleh dapat iPhone 4S (16GB)
2- Tak perlu bayar apa-apa untuk permulaan. Kiranya nak cakap ZERO upfront payment lah ni.
3. Up to 6GB data
4. 6000 minit free calls within network. OMG! Free sapa tak suka kan. Boleh bercinta lama sikit malam2..haha!
5. Commitment fee serendah RM98 sebulan. Murah sangat dah tu.
6. 10% Discount on accessories. Ada less lagi. Bahagia hidup.

Memang berbaloi-baloi dengan Celcom ni.

Jadi korang boleh pilih sama ada nak plan 12 bulan atau 24 bulan. Detail sila tengok sini. Aku tau korang semua bijak bistari. Tengok je terus paham..




Promotion ni adalah ekslusif dan terbuka untuk pelanggan Celcom First dan Celcom prepaid yang dah setia menggunakan Celcom atleast setahun la (12bulan) atau lebih. Dan promosi ni jugak hanya untuk sapa yang nakkan iPhone 4S 16GB

Hello, best gila kot pakai iPhone. Kakak-kakak aku ada dua orang pakai iPhone. Dua-dua kata best, aku nak tengok pun tak nak bagi kedekut, lepas ni tak heran sebab boleh dapatkan dengan Celcom harga serendah RM298 sambil berlagak dengan kakak-kakak ku ittew. Hehe!

Macam mana nak tukar iPhone 4S plan? Takpe aku tanya aku jawab. Korang takyah susah-susah fikir. Korang pergi je mana-mana branch Celcom yang berdekatan, kalau tak tau buat, tanya staff yang kerja kat Celcom tu. Dorang tau semuanya.. Biar dorang ajar korang okey.

Tapi kalau nak tau maklumat lanjut. boleh terus ke wesbsite Celcom.

Korang boleh klik terus kat semua perkataan yang ada Celcom, Klik sana dan boleh tengok banyak lagi detail okey. Jom semua pelanggan Celcom kita pakat pakai iPhone, beraya dengan iPhone pun kerlasss okey. Kihkih! Okbye!

No comments: