Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Apr 12, 2013

Pretty with Pretty Chase! =)

 Maafkan daku ye. Baju di hari jadi masih banyak tergantung kat blakang tu, belum pakai lagi. Saja gantung kat luar almari.  *sebenarnya almari dah tak muat dengan baju....huhu! Rasa nak beli almari baju pulak....kejap lagi nak kire-kire duit dalam dompet Qery lah. mihmihmih

Sebelum kita keluar rumah, kite posing dalam bilik dulu.

Semalam pakai baju dari Pretty Chase!!

 Homei tangat aju iyeeee tuuu... Dia kembang2 kat bahagian bawah..

 Terpaksa aku berangan lama sikit depan cermin. Hihi!

 Tembangg tembangggg tomeiii...

Kalau nak tunjuk satu2 gambar aku berangan, memang kesian kat korang lah kan. jadi kita edit jadi satu gambar terus yeah..

 Tetiba tengah berangan, dengar ada orang hon. Pfttt... Qery dah sampai pulak.. Cecepat ambik belt. Kite pakai dengan belt pulak.

 Seluar beli kat Nicci. Cantik kannnnnnn =)

Ada beberapa warna kalau korang nak.

Klik Sini kalau suka warna biru, Klik Sini Kalau suka warna Pale Pink
RM59.90

Ada beberapa baju kat Pretty Chase yang tengah ON SALE. korang KLIK SINI kalau nak tengok baju yang ada discount tau. Baju yang diskaun tu semua pun cantikkkkk...

Semalam penat gilaaaaaaa, Qery lagi doblas kali penat kot. Petang meeting, lepas meeting training budak bola jaring, lepas tu rushing ambik aku sebab nak pos barang.

Dua-dua manusia ni lapar, jadi marilah kita makan...


 Qery suruh senyum pun dah tak kuasa. Huhu!

 Amboi kaki sampai atassssssss.... Sejak-sejak dah tukar kereta ni.. Kemain duduk camtu yeah..haha!

 Sebelum makanan sampai, mari kita tiru gaya orang korea bercinta...

 Auwww! Lempang diri sendiri. Haha!
Qery pun layaaan je aku suruh buat camni.. Masa dia buat ni kan, mata dia melilau tengok orang, malu lettew kalau kaum adam nampak... hihi!

Lepas makan Qery amik baju yang dia tempah untuk budak2, aku tinggal dalam kereta. 20 minit kot ambik baju. Bosan..aku pun nak tengok muka aku kat cermin kereta Qery, sekaliii....tanjaaat iteeeee....

Cermin dia ada lampuuuu... Whoaaa... Jakunnyaaa sayaaa... Haha!

Ok tu je cerita baju dan kejakunan ku...

Jom shopping baju online kat Pretty Chase
Kbye

P/s : Harini pos awal, pembayaran selepas jam 12 tengah hari, barang akan di pos pada hari Isnin depan. Sapa order Maixara C-Sential (MCS) juga akan di pos Isnin depan.

Promosi Myracles Beauty
PROMOSI KOMBO 1 (1 Set Myracles Beauty + 1 Botol Opti E Plus) = RM 300 (Sem) / RM 330 (S/S) Bermula 12 April - 31 Mei 2013
PROMOSI KOMBO 2 (2 Set Myracles Beauty) = RM 300 (Sem) / RM 330 (S/S)
Bermula 12 April - 26 April 2013

8 comments:

Mimie Najib said...

salam sepet..
suka tgk awk bergaya tau..pakai baju apa pun cantik.. sebab orangnya pun cantik.. :)

Lee Kikwang said...

keta apa tu?

Lee Kikwang said...

keta apa tu?

nadia nabila azmi said...

sepet, xkawen lg, xbole pegang2! hohoho..

fatin fasihah said...

haaaa..muke Qery mcm Hans Isacc

s.y.a.r.q said...

Lawa baju. Kalau saya pakai baju kembang2 mcm tu nmpk lagi kekembangan :p

Hidayah Alimat said...

comelll

tifa anvar said...

Pilhan warna2 ceria btl2 buatkn muka u brseri2.tq