Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Apr 5, 2013

Tanjat sangat!

Aku sebenarnya tau Qery bizi minggu ni. So takde expect yang dia akan luangkan masa dengan aku banyaakkk banyaaaak kan. Next week katanya dah ada game budak2. So minggu ni kena training all out la. Tiap2 petang la dia ke padang. Takpe la kite redhoooo je. Pastu siap pesan kat Qery, no more kek please. Aku tak makan. Membazir je kalau dia beli pun. Haha!

Semalam lepas pos barang. Macam biasa la aktiviti petang aku adalah pos barang lepas tu pergi makan. Makan kat Tesco, sambil bincang sikit2 pasal bisnes. Kebosanan melanda asik cite pasal bisnes je. Tapi ku telankan jua..mihmih!

Aku cakap kat Qery, nak naik kat pasaraya kejap. Nak beli barang makanan. Sebab aku belum beli jajan lagi. Stok jajan kat rumah dah habis. Malam2 selalu lapar masak megy. Boring dah aku makan megy je. Tapi Qery kata esok je beli. Esok banyak sikit masa boleh beli. Fioneeeeeee... Ikut je la kata dia. Aku takut dia rushing kot kot la malam tu dia ada futsal ke, badminton ke kan. 

Sampai rumah. Ada Ceera, Ada Jemah, ada Ode dan family semua lah. Dorang balik sebab nak tengok Abah. Abah aku ni sakit. Siannnn dia...sob sob. 

Pastu memasing lepak dalam bilik aku. Gosip seperti biasa. Tetiba abang aku terpanggil2 aku..

Abang : Na! Na! Ko ada beli katil budak ke?
Aku : Takde?
Abang : Ada orang hantar katil budak ni..katanya ko ada beli.

I is seram okey. Takut orang jahat kan...Aku pun cecepat keluar tengok. 

 

Sekali dapat kad tulis "to Sepet88"

Apahal dapat kad ni? Selalu kerja bagi kad kad ni kerja Qery je. Aku pun terus la amik fon. Kol Qery

S : Hallu...
Q : Ye...kenapa?
S : Ada bagi kite katil ke?
Q : Hikhik! Happy Befday punya hadiah....
S : Hihi...nape tak bagitau..tekejot kite. Bukan kite je tekejut. Semua dalam rumah ni tauuu...
Q : Kite nak buat seprais...


Baiklahhh...memang seprais sangat. Aku sangatlah cuak, terharu, gumbira, segan dengan penduduk dalam rumah ni. hahaha! Semua kata kat aku

'whoaaaaa dapat katil'
'fuyooo befday dapat kati'
'sweetnya qery'

Pfttttt..... aku buat2 tak dengar je. haha!

TQ Qery. Harini pun Qery bizi. Tapi walaupun dia bizi. Aku tau dia mesti rindu kat aku tu.. perghh...hahaha! Sedapkan hati kennn... TQ yang wish kat facebook. yang wish kat email. yang wish kat wassap, mesej, inbox kat fb. OMG korang ni sweet sangat. Betul2 terharu tau..

 2orang brader yang gagah memasang katil. huhu!

 Penonton. Nyibuk je nak tengok abang tu pasang. haha!

 Qery sangat ohsem. Belikan katil warna sama macam perabot dalam bilik aku ni. haha!

 Kad ittew


 So sweet pakwe sapaaaa la ni


Harini genap umurku 25 tahun. Muda bergetah lagi. Kahkah! Kbye

21 comments:

mazs mazlan said...

smlm da wish..rini wish lgi lah. hepy bufday.sweet kapel..hehe

Izza - Jiejah said...

hepi besday sepet :-)

nadia nabila azmi said...

macam tulisan sepet je? hahaha

wah, sesuatu tau bg katil! huhu

Norliza Nordin said...

wahh best dpt present katil.. hehehe.. btw hepi belated besday

ina's said...

hepei besday ; )

aynadys said...

happy birthday sepet :)

Irfa said...

hby bday sepet
amboi Qery hadiah katil?
ada maknaaaaa tu hehe

aida said...

hepy birthday adik sepet..

aida said...

hepy besdy adik sepet..

miszme_ieda said...

Happy birthday sepet. May Allah be with u always. dan semoga terus sukses berbisne~~

♥nurul♥ said...

wahhhh pakwe bagi katilll ehem2. hehe
happy birthday kak :D

AkUFiZA™ said...

Happy Birthday cik Sepet ♥♡

pAri-ParI tErbAng tiNgGi said...

25 tahun? dah boleh kawen dah...

Udez said...

hepi besday sepet! nak dpt hadiah terkejut cmtu gak..hihi

D'ya D'ana said...

wah,,dpat ktil,,gilerr sweet,hihi pape pon happy besday

Sally Yatiey said...

Happy birthday kak sepet! ;) hee

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

Happy Birthday Dear Sepet!!
Akak dah tgk kat Keek si ceera...
cayalah...

sweet arr..abg qery tu hahaha :D
untung la awak sepett oiii.. :D

syaza myza said...

Hepy Befday..
suka baca blog awak..

Nurza Diana said...

wah..so sweet:) happy birthday kak!

eira eixora said...

sebab hari ni birthday sepet kan, nak citer sikit lah

sebab asyik tengok Qery kat dalam blog ni kan. sampai tengok dari belakang pun dah tau tu Qery.

Alkisahnya hari tu poslaju datang sy takde kat umah. so terpaksa yang amat g amik kat shamelin. sampai2 je tertengok orang kat kaunter

terus kata dalam hati "macam Qery" yo yo ooo je. walhal tak pernah kenal pun kat luar.

pastu kata lagi dalam hati "tak kot"

sekali masa dia nak keluar. ha a la betul..

walhal dia tak kenal pun kitew sape. eh banyak pulak walhal

tular asyik masuk blog ni je kan sampai da cam.

tapi kalau jumpa sepet malu kot nak tegur sbb awak cantik sangat.

okeylah "happy birthday sepet!"

Mimie Najib said...

selamat hari lahir sepet.. :)

eh, besday kita dalam bulan yang sama rupanya.. cuma tarikh je lain.. =)