Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Apr 17, 2013

Bedak Kokuryu In The House

Maaf ye, stok sampai lambat. Pending sikit, maklumlah...dari Mesir. Masalah2 yang tak dapat dielakkan. Terima kasih kepada yang bertabah tu. 

Sebelum tu, bagitau siap2. Bedak Kokuryu ni nama popular dia Bedak Arab. Tapi bukanlah bedak ni diprocess di Arab. Kilang dia sebenarnya kat Filipina. Tapi bedak ni dipasarkan di negera-negara Arab. Jadi popular lah namanya bedak Arab. 

Ada yang kata boleh beli borong terus dari filipina. Untung la kalau ada kawan yang filipina... Tapi memang kebanyakkan stok datang dari negeri Arab sebab ramai saudara Islam kita menetap kat sana. Begitu...

Stok 50% dah clear. 30% aku simpan untuk aku jual. Mihmih! Jadi yang ni untuk sapa-sapa nak beli boleh la. =)

 Stok baru sampai pukul 12.30 pagi semalam. Pagi okey... Sabo je la. Hihi! Terpaksa mak aku tunggu sekali barang ni.Yela risau la kan tetiba hantar malam pulak.


Baru bukak sekotak dah penat, pastu surrender, malas bukak kotak lain. 

 Bawak masuk 5 warna sahaja

1. Russet = Untuk Kulit Sederhana/ Natural (sesuai untuk semua jenis kulit esp asian people)
2. Cherry = Untuk Kulit Cerah & Sederhana (mahu nampak kemerah-merahan )
3. Roshalle = Untuk Kulit Kuning Langsat / Kulit Cerah
4. Orange jade = Untuk Kulit Sawo Matang/ Kulit Sedehana Cerah
5.Cherry Pink = Untuk Kulit Lebih Cerah ( mahu nampak kemerah-merehan )

Price 

1 = RM50 free postage
2 = RM90 free postage

wassa/mesej Sepet
012-2678134
email
sepetsshop@gmail.com
 

3 comments:

NinaAz said...

Mcm menarik jea bedak ni. Lagi2 ramai y order. Tp I xbleh pakai bedak. Ntah pape kulit muka ak ni. Huhuhu. Berminyak dan berpeluh. So. Say no to bedak. Huuuuu

dhr said...

hello... i tinggal di manila, Filipina. sila contact i kalau nak order bedak kokuryu emel:dianh.ramli@gmail.com

Dewi Cenderawasih said...

Sepet comel, bedak ni kalau pakai smooth x kat kulit? Jenuh cari bedak yg tak bertompok bila kena kat kulit.