Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Apr 9, 2013

Jalan-jalan Aeon

Sebab hari Sabtu dah beli baju sendiri dengan gembiranya. Qery punya baju lagi banyak dari aku tau. Sapa yang punye befday, sapa yang terlebih happy ni.Huhu! Sebab dua-dua happy, jadi kami decide nak belikan mak abah masing-masing baju jugak. Tapi untuk mak ayah, kite belikan kat Aeon je. Sana baju makcik pakcik banyak. Muahahaha!Kong ajo sungguh anak-anaknya..

Baju dari FemmeFashion2u

Kasut ni dalam kereta Qery, kite pakai je dua kali, takpe orang kat Aeon tak tau..haha! Korang je tau k.

CODE: FD8587 (BROWN/GREY)
RM33
 
Baju dia macam ni la, disebabkan aku pakai tudung. jadilah seperti gambar di bawah.

Homei kan baju ni. Kalau nak sila ke FemmeFashion2u. Atau contact terus no ni
012-480 2643.
Memang baju sana banyak gila dan murah-murah.
Baju ala-ala korea gitu. Aku suka sebab lengan panjang.

Pastu beli-beli barang kat Jusco, nasib baik ada diskaun. Hihi! Dapatlah beli banyak-banyak sikit. Kadang2 bila beli barang sendiri banyak, rasa serba salah je bila tak belikan untuk parent. Tak suka gembira sorang-sorang, marilah kite gembirakan mereka sekali yeah.

 Happy mood!!

Balik tu Qery mesej kata parent dia happy, dan aku mesej mak abah aku pun happy.

Oh kite semua happy di hari befday ku ini. Haha! padahal befday dah lepas kan.. Sibukk je nak cakap di hari befday lagi.

i wish that everyone can be happy as me

 love love love
<3 br="">

2 comments:

D'ya D'ana said...

mmg homeii sgt bju tu,, hehhe cantik akk pkai :)

NinaAz said...

Kalo ak maw rekah baju tu pakai.comel hangat baju tu. Tp sesuai utk org ramping jeaaa. Hukhukhuk