Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Apr 11, 2013

Whitesoot yand Adorable!!

Semalam petang lepas pos barang, terus mencari nasi ayam. Kelaparan melanda, dah la hujan petang tu kan, sejuk gila, pastu perut lapaaaaar, acane nak diet??? Musim hujan ni musim gemuk kot. Hihi!

 Semalam jugak adalah hari bersemangat, sebab pakai baju baru. Mihmihmih!!
Ingat tak yang aku dapat baju dari Whitesoot masa befday tewwwww *duck face*

Kalau korang nak tau, Whitesoot ni adalah tempat kegemaran ketika stress, haha! baju dia cantik-cantik. Design pun lawo-lawo, untuk wanita bekerjaya memang banyak pilihan, untuk wanita duduk rumah macam aku pun banyak gak pilihan.. Pfftttt

 Baju ni sedap sangat pakaaaai. tebal dah sejuk. Selalu baju cotton nipis dan jarang kan. Yang ni tebal, bila tebal kain dia berat, bila berat dia takde la asik nak terbang sana sini. Iloikkeeeee..

 Belt pun homei...

 Tantik kannn... =)

Ada lagi yang cantiiiiikkkk.....

 

 Warna smooth je

Gi singgah tengok Whitesoot tauuu

Lepas makan nasi ayam, singgah beli barang kejap. Qery nak beli barang. Lepas tu tak nak amik bakul, barang2 suruh aku pegang... Grrr


 Bila tengok muka asik tak mekap kan. Tetiba teringin nak mekap heavy2 tu. Haha! Tapi tak nak la mekap pekat macam hantu tu. Nak mekap macam korea...

*tak habis2 dengan koreanyaa...haha*

Ok la, byeee

Visit : Whitesoot

p/s : Stok Maixara dah habis. Sapa nak boleh order macam biasa. Tapi ISNIN baru pos...tau tau.. Hihi! Stok kehabisan. HQ pun out of stock. Permintaan banyak sangat.
Tapi Aurawhite ada anytime, yang ni aku sentiasa restock okeyh... =)

7 comments:

Lady D'yot said...

hehe..comel je muka.

Seneorita Baharin said...

wahh chantek baju tu sgt sesuai dgn sepet, nampak lg chantek..hee :)

PILOT LOVER said...

cantik lah sis pakai shawl tu.. cer ajar sikit..heheh :)

hannah jamma said...
This comment has been removed by the author.
tifa anvar said...

cntk tudung tu. Hah, pililh tudng yg warna nye x ade dlm collection kat wordrobe. Baru muke u nmpk dirfnt. Tq

Mademoiselle♥ said...

akak comel, hye! ;)

Mademoiselle♥ said...

ehh soryy panggil 'akk', xtaw umur?.. :P