Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Apr 2, 2013

Please la wahai lelaki...

Alahai...aku ni dah la rimas kalau lelaki yang terlebih gatal ni. Dari dulu memang haku tak suka dan tak minat. Walaupun lelaki tu idaman gadis-gadis malaya, tetap aku tau suka kalau dia miang. Dan aku memang jenis, yang akan ngorat kalau aku suka. Kahkahkah!! Tak boleh bla. Aku yang gatal sebenarnyaaaaaa kenn...motip sangat. mihmihmih!

Gara-gara keluar majalah mingguan wanita, ada la beberapa nombor meng-contact aku tanpa motif. Pfttt.. Bulan lepas pun keluar majalah mingguan wanita, tapi tersalah letak nombor telefon Qery, jadi lelaki miang tu mesej kat no Qery nak berkenalan. Miahaha! Hangin je Qery. KLIK SINI untuk entry tu

 Kali ni memang dah betulkan nombor aku. Ofkos kena betulkan bagi nombor aku. Sebab kalau orang nak order, aku yang reply. Qery dia apaaaaaa pun tak boleh. Tau pos barang je. Yang lain dia campak kat aku.

Terjadilah kejadian ini...

Seperti perlu ke nak tau aku ni cik ke puan kan. Lepastu tetiba tanya study lagi ke tak. Reject! *wah tetiba reject kan, haha*

 (-_-)
 
 Sungguh tak berputus asa yeah. hihi!

 Erghhh...tolongla...

 Memang gigih budak2 sekarang kan.

 Mula-mula oiii, lepas tu esoknya bagi salam. Dua-dua haku tak layan. haha!

Der??????

Ada lagi yang aku tak sempat nak screenshot. Apakehal la manusia zaman sekarang ni. Lelaki beli majalah mingguan wanita. Sesuatu sangat tau. Ke korang baca mak/adik/kakak korang punya majalah.

Aku tak dapat bayangkan kalau ada yang iklan jual produk tenaga batin tu. Kan ayat dia semua geli. Contohnya "Auw Abang saya memang Kuat tiap2 malam"

(-_-')

Lepas tu letak gambar somi isteri tersengih-sengih sambil buat thumbs up. Lepas tu letak no telefon kat bawah. Sila hubungi 012xxxxxx. Kompom lelaki2 kesepian ni akan call tanya bukan-bukan kan. Ke imaginasi aku je. Haha! Lantak la... Dah takde keje sangat agaknya dorang ni.

Kalau takde kerja, pergila main futsal ke, main badminton ke, jogging ke, swimming ke. ada gak faedahnya.

9 comments:

mazs mazlan said...

Haha..mmg sgt sesuatu.. Gigih depa nih

NuRuL ADiBaH said...

yeay.. dpt free gift bekas sabun bentuk love tu.. hehe..
thanks, sepet!
(^_^)

NinaAz said...

Euwww... sesuatu sgtlah budak2 zmn skg ni. Bagus p buat kerja lain. Haha

Nadila azhar said...

hahaha...memang lar diorang nie..dah tak ade keje lar tue..

fatin fasihah said...

dah nama pon lelaki kenn..bukan nk kate ape la kan,,memang ada jenis yg baek tapi haaa jenis yang tak baek tu sangat la banyak..kdg tu mula2 kwn nampak baek ja bila dah lama siket baru la tahu belang dia yg tak baek tuh..

hazwani mohammad said...

Haha..tgk kak sepet cntik sgt tu yg tak ptus asa nk mngurt

hazwani mohammad said...

Haha..kak sepet kn cntik

hazwani mohammad said...

Haha..tgk kak sepet cntik sgt tu yg tak ptus asa nk mngurt

pAri-ParI tErbAng tiNgGi said...

hu3..geli dengan lelaki cam ni!