Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Apr 8, 2013

Alamanda 6 April 2013 Part 1

Menyambut hari befday ni hari bukan befday.

Ada beberapa orang mesej aku wish befday siap pesan mintak tolong janganla dating kat Alamanda dah. Haha! Kelako betul. Agaknya tak sanggup dah tengok aku gi Alamanda. Kesiann aku. Aku ni memang macam makcik2. Kalau tau Alamanda, Alamanda je la aku singgah. Ke ada tempat lain lagi yang best. Aku malas tempat bersesak ni. Lagi2 KLCC BB semua tu. 

Qery pun boringggg je tak tau tempat shopping. Dia lagi pakcik. Semua pun tak tau. Tanya tempat shopping best pun tak tau. Grrrrrr, padahal dulu dengan makwe lama dia, cerita kemain pegi sana sini kan. Dengan aku bawak gi Tesco, Jusco. Kong ajo....

Nak sambut befday yang ala-ala ni jangan nak emosi sangat. Kite layannn je k.

 Terus pakai baju dengan seluar yang Qery hadiahkan. Kasut yang Ceera bagi.
Eh tak nampak kasut kan..

 Qery ni setting camera 360 dia tak best la. Aku tak suka sangat theme ni. Warna dia romantik sangat. huhu! Gambar semua Qery amik. Sebab aku pemalas.

Sampai sana, terus beli tiket wayang, cerita Bola Kampung. Lepas tu cari kedai makan. Aku tak lapa pun, Qery la lapa. Dia buat permintaan nak makan kat kedai Arab. Amboiiii...macam dia pulak punya befday kan..

Aku dah la tak berapaaa sangat dengan makanan Arab ni. Makanan yang aku tak minat laaaa yang dia suka.Alahaiii...ikut je la. Kang merajuk aku jugak yang susah. huhu!

 tak ingat la nama dia apa.

Tapi sederet la dengan Old Town, Fish Manhattan, Ayam Penyet.

 Sebelum makanan sampai, kite posing dulu


 Besar tempat ni..

 Bengan sebab Qery asik ambik gambar aku je. Sikit2 dah la kan. Ceaaa..tak suka Qery snap tapi tetap masukkan dalam blog kann, huhu!

 Banyak nau lampu..sampai gambar pun jadi silau.

 Dua2 dah gemok.

Aku rasa aku banyak je snap gambar mamat ni, tapi semua dia delete. Sebab katanya nampak gemuk. Bukan nampak je, memang gemok pun kot.

 Sampai dah Mandy Chciken kiteee

 
 Aku kompom tak boleh habis. Tapi Qery habis. Amazing gila perut dia.

Eh malas pulak taip. Sambung next part la yeah..


5 comments:

suemayuzi said...

hehe..kita pn pnh nampk sepet kt alamanda...:)

ukhti_Atirah said...

he3...what a small world..gambar yg ke berapa tah, ada gambar kawan saya..if u realise on that day, ada dua org perempuan masuk ke sahara tent (kedai nasi arab), sorang tuh pakai purdah dah macam arab...if u realise that..he3..and then, masa sepet tgkap gmbar tuh, tertangkap gmbar kawan saya sekali yg pakai kasual...he3..

what a small world...

goblogbyfarah said...

patutlah pernah nampak kat Alamanda, suka g sana rupanyaaa..haha..

NinaAz said...

Nasik tu... panjanggggggg. Hihi.

Khalilah MNor said...

Sepet, saya pong suka alamanda. Pernah satu hari try ubah tempat jenjalan @ shopping, at last alamanda gak tempat lepak. Tempat tu buat diri terasa duk dlm negara sendiri. Sebab tak ramai foreigners. Maybe tak pernah jumpa kot sebelum ni.


Lagi satu tak crowded sgt kan mcm kat tempat lain. Correction sepet, alamanda bukan untuk makcik2 la. Tapi untuk orang yang suka bertenang ;))