Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Apr 22, 2013

Sembang kosong

PERHATIAN : Sapa-sapa yang belum pulangkan Aurawhite versi tak sedap tu, kalau nak tukar, please tukar cepat yeah. Hari Rabu ni last aku nak tukar. Lepas tu dah tak boleh..im so sorry. hihi!

Mula-mula mesti nak kena tayang muka sendiri dulu..baru puas dan senang hati nak karang entry. kihkih!!

Qery belikan aku casing lagi, kali ni hello kitty. Jangan risau..masih warna Pink. Haha! Terima je lah dengan hati terbuka ye.


Tapi homeiiii sangat. Aku sukeeee je la kan. Dia ada la warna merah,putih,biru, tapi macam biasa mesti la aku dapat warna pink. lagipun sesuai la dengan aku yang gedik ni. Pftt... Casing lama ni aku simpan, saja nak buat koleksi, mana tau bosan-bosan kita boleh pakai casing lama kan..


Haaaa...gambar kat atas ni adalah masker shisheido, dengan eye mask yeah. Tapi bukan untuk dijual. Yang ni untuk free gift kat semuaaa customer yang beli barang dengan aku, tak kisah la ko beli 1 2 3 4, ko tetap dapat barang ni.Contoh seperti kat bawah


Kalau ko beli 1 barang, contohnya 1 losyen. Ko dapat la 1 eye mask + 1 black shisheido. Kalau ko beli 3 bedak arab, dapat la 3 eye mask, 3 black shiseido. Gittew.

Eh sapa dah tengok keek aku, ramai yang komen nak pitam kan. Haha! Rasa nak tumbuk diri sendiri, aku dah agak dah korang mesti nak bahan aku. Takpe la aku redha je. Silalan bahan aku..tak mengapa.

Buat keek pun pagi2 buta tak sempat tidur lagi. Orang yang paling tak boleh terima adalah Ceera dan Jemah melihat adik dia begitu mengkontrol ayu. Haha! Ofkos. I malu cakap sorang2 macam tak betul je. 

Okla, bye

4 comments:

Chekgu Azrine said...

sweet je sepet..bedak arab pun dg jual ek..

nini said...

ada aura white tak sedap ke....huhu

NinaAz said...

Untungnyaaaa org y beli brg ngn sepet. Beli 1. Dpt percuma brg lain lg. Hehehr

cik ain said...

Sepet kt mane Qery beli casing phone tuuuu .. omey angat !