Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Apr 18, 2013

TQ Pretty Chase =)

Aku rasa, baju aku pilih macam banyak warna pink kan sekarang. Nak pitam tak?  Haha! Jangan ye. Aku takde la tak suka pink. Aku okey je warna apa pun. Tapi takdela obses pink tu. Yang obses pink adalah Jemah je. Baju kali ni pun warna pink. =P Dah tunjuk sebelum ni, tapi saja nak tunjuk lagi. Baju dari Pretty Chase


Baju ni ada poket. Kain dia pun lembut dan sejuk. 

Bogel fon aku. Sebab aku cas fon. Bila pakai casing tu dia takmo lekat sangat. Casing minnie mouse tu je. Casing lain okey. Jadi tiap kali cas, kita bogelkan dia. Nampak badan dia yang putih tu. Auw!!

Nak tengok baju baru dari Pretty Chase KLIK SINI.

Byeeee =)

3 comments:

Rara said...

suke pink! look cute! hihi

Rara said...

suke pink! look cute! hihi

NinaAz said...

Tema kawin nanti ko pilih pink ehhh. Soft pink. Auwww. Cantikk