Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Apr 26, 2013

Kehidupan Kini... =)

Sticky Mode : Entry baru kat bawah

Hallu...semua orang sihat tak harini? Tetiba tanya orang sihat ke tak...apa kisahnya pulak kan si Sepet ni, mihmihmih. Sekarang ni aku perasan la kan..kebanyakkan antara kita ni dah tak macam dulu, semua berlumba-lumba nak naikkan taraf hidup.

Tanpa kita sedari.. *ecewah..haha* pergerakkan kita terhad. Kadang2 bila kita buat kerja, kita tak boleh nak jawab fon. Contoh terdekatnya aku la. Kalau aku buat kerja, bila ada call masuk, aku tak boleh nak jawab fon sebab tangan sibuk nak membalut. Bila makan nasi guna tangan, tiba-tiba ada orang call, pun terpaksa buat-buat tak nampak sebab tangan tengah kotor kan. Pastu kadang2 nak memasak *masak maggy ye..pfttt* pun sama. Terpaksa biarkan fon tu berdering2.

Kesian sapa-sapa yang call aku tu. Terpaksa lah menunggu iolls yang berpura2 bizi ni. Hihi! Lepas tu mengadu2 dengan Qery tentang kesusahan yang aku alami *macam masalah negara pulak kan..haha*. 

Pastu dia pun suggest Samsung S4. Dia kata, dengan Samsung S4, kita tak payah touch pun fon tu, cuma gerakkan tangan kita kat atas skrin fon tu je. Contoh macam kat bawah ni..

Macam gini je uolls..

Lepas ni kalau aku masak, tangan kotor pun takde hal lah.. 

Qery pulak kata dia suka Samsung S4 sebab kalau kita tengok video...Pftt...Lelaki memang suka tengok video..Muahahaha! Katanyaaa...kalau dalam kelas keboringan melampau..dia akan tengok video bawah meja. Tapi setiap seminit dia akan buat-buat tengok lecturer la. Masalah dia sekarang, bila kita tengok lecturer, ofkos la ada part-part dalam video kita ter miss out kan. Kena reverse balik. Dengan Samsung S4, dia cakap tak payah reverse balik. 

Sebabbbb......bila mata kita pandang benda lain, video tu automatik akan pause sendiri. Fuyohhhh!!

Kekaguman hakuu.... 

Dengan ini, marilah kita kumpul duit beli Samsung S4 yang ohsem ittew!

5 comments:

Daz Dazlaila said...

alahai... s3 pon tak lepas lg nak beli .. cian kat saya .. huhuhuhu
:) :) :)

NinaAz said...

Perghhh.rasanya baru je sepet pakai note 2. Nk tukar s4??? Aiyooo. Untunggggglaaaa... heheheehehehe

wAnIe said...

seriously?canggih giler...nanti kalau ade budak2 main hp kite tertekan yg bukan2 bahaya jugak tu kalau terlampau canggih kan?hehe

Irfa said...

jauh rasa nak kejar gadget zaman skrg
yg ado pun masih terkial2/hehe

zureen said...

tau x harganya berapa